Dinamo, lovită de o decizie cruntă: Liga a suspendat meciurile echipei! Ce urmează de aici încolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Debutul lui Adrian Mihalcea pe banca celor de la Dinamo a fost amânat, mai întâi, de pandemie, iar acum e sub semnul întrebării din cauza unui caz de COVID-19
Debutul lui Adrian Mihalcea pe banca celor de la Dinamo a fost amânat, mai întâi, de pandemie, iar acum e sub semnul întrebării din cauza unui caz de COVID-19

Ameninţată cu retrogradarea şi măcinată de probleme financiare uriaşe, gruparea bucureşteană se confruntă acum şi cu un alt necaz.

Dinamo ar fi trebuit să joace, sâmbătă, de la ora 20.00 cu Chindia pe teren propriu, însă, la cum se prezintă situaţia la această oră, acest meci nu va mai avea loc!

„Adevărul“ a scris aici despre un angajat al roş-albilor care a test pozitiv pentru COVID-19. Imediat, clubul a reacţionat, spunând că jucătorii şi stafful tehnic n-au avut contact cu persoana respectivă.

Chiar şi aşa, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat suspendarea meciurilor pe care ar fi trebuit să le joace Dinamo în următoarea perioadă.

De aici încolo, sunt posibile mai multe variante:

*Persoana testată iese negativ la un nou control şi starea de alertă se stinge. Meciul Dinamo - Chindia se joacă, aşa cum era programat.

*Persoana testată e confirmată ca fiind bolnav de COVID-19 şi după un nou test. Daca se dovedeşte că n-a avut contact cu echipa, meciul de sâmbătă se joacă.

*Angajatul e confirmat ca fiind bolnav de COVID-19 şi, dacă se va stabili că a avut contact cu echipa, atunci tot lotul intră în izolare pentru 14 zile. În acest caz, următoarele patru meciuri ale lui Dinamo, cu Chindia, cu Hermannstadt (17 iunie), cu Sepsi (20 iunie) şi cu FCSB (24 iunie - Cupa României) vor fi fie reprogramate, fie pierdute de „câini“ la masa verde.

Ce scrie în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal?

*Liga Profesionistă de Fotbal ţine să informeze că astăzi, 11.06.2020, la ora 10:39, persoana responsabilă cu verificarea respectării prevederilor Ordinului comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii nr. 601/971/2020 din cadrul clubului FC DINAMO 1948 Bucureşti ne-a transmis faptul că o persoană din cadrul clubului a fost depistată pozitiv la cea de a patra testare COVID 19.

*Având în vedere prevederile legale şi regulamentare este necesară păstrarea anonimatului acestei persoane.

*Liga Profesionistă de Fotbal va respecta prevederile legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului si Ministerul Sănătăţii şi până la finalizarea anchetei epidemiologice în acest caz, va opri desfăşurarea meciurilor care implică clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti.

CITEŞTE ŞI:

Sărăcia aduce coronavirusul: Dezvăluire despre cum s-a îmbolnăvit un om de la Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite