Dennis Man, „lumina” Parmei în meciul nebun cu Lecce. Echipa românului, egal după ce era condusă cu 2-0 în prelungiri

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parma a obținut in extremis un egal pe „Via del Mare”, 2-2 cu Lecce, după ce în prelungiri era condusă cu 2-0. Trupa lui Fabio Pecchia a punctat de două ori prin Almqvist (90+3) și Hainaut (90+5) și a obținut un nesperat rezultat de egalitate. Ca de obicei Dennis Man a fost printre cei mai buni jucători ai grupării „gialloblu”.

Dennis Man, un nou meci bun în tricoul Parmei. Foto Facebook
Dennis Man, un nou meci bun în tricoul Parmei. Foto Facebook

Românul, integralist, a fost implicat în aproape fiecare fază ofensivă a echipei sale.  Cei de la Sofascore, care apreciază evoluțiile jucătorilor în funcție de mai mulți parametri „științifici”, l-au considerat Man cel mai bun om al oaspeților. Dennis a primit cea mai mare notă de la Parma, 8,0, la egalitate cu Hainaut. Tricolorul a atins balonul de nu mai puțin de 80 de ori, a avut un procentaj de 75% pase reușite (43 din 57), a șutat de 8 ori, în patru rânduri a nimerit spațiul porții adverse, a reușit 5 dintre cele 7 driblinguri încercate, a câștigat 6 dueluri din 10 și a pierdut posesia în 23 de situații.

Toate acțiunile pleacă din piciorul lui Dennis Man

Tuttomercatoweb l-a notat cu 6, a doua cea mai mare notă acordată fotbaliștilor emilieni, după 7, cât au primit marcatorii celor două goluri, ambii veniți de pe bancă, Antoine Hainaut și Pontus Almqvist. „Dennis Man - 6 - El este lumina Parmei. Toate acțiunile periculoase ale Parmei vin din piciorul lui. A câștigat duelurile cu Gallo, care a avut o viață grea cu el. Tot ce i-a lipsit a fost finalizarea”, au scris italienii.

La rândul său, Valentin Mihăilă, schimbat în minutul 65, a primit tot nota 6: „Cu viteza lui a încercat să sperie defensiva lui Lecce. A șutat de două ori la poarta adversă, dar Falcone a parat de fiecare dată”.

Parma, trei meciuri la rând fără victorie

Parma a început excelent sezonul, cu remiză cu Fiorentina și victorie cu AC Milan, de fiecare dată cu Dennis Man pe lista marcatorilor, dar au urmat două înfrângeri și un egal. Eșecurile cu Napoli și cu Udinese, au fost urmate de remiza in extemis obținută pe terenul lui Lecce.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite