David Popovici a semnat un contract important, înaintea Campionatelor Mondiale. „Momentul perfect este acum!”

0
Publicat:

David Popovici este primul sportiv român care s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Acum, dublul campion mondial și european la natație se mândrește cu o nouă reușită: un contract de milioane.

David Popovici a semnat un contract important FOTO Arhivă
David Popovici a semnat un contract important FOTO Arhivă

David Popovici este pe val! Sportivul se află deja în Japonia. S-a antrenat o perioadă la Tokyo, iar acum a ajuns deja la Fukuoka. Pe 24 iulie, el urmează să intre în competiție la Campionatele Mondiale la proba de 200 metri liber. Seriile sunt programate în sesiunea de dimineață iar semifinalele în cea de seară. Ultimul act urmează să aibă loc pe data de 25.

Înainte de a lua startul în concurs, sportivul în vârstă de 18 ani a fost ales pentru a semna un contract important.

David Popovici, parteneriat cu OMEGA

Este vorba despre un gigant din industria ceasurilor de lux. „Sportivul anului 2022” este acum imaginea cunoscutului brand elvețian, OMEGA. Compania, cu sediul la Biel/Bienne este totodată și partener oficial al Jocurilor Olimpice de la Paris, din 2024.

O fotografie ce îl ilustrează pe David Popovici, purtând la mână un ceas al brand-ului, a fost postată pe pagina sa de Facebook. Alături de ea, tânărul sportiv a transmis și un mesaj, în care a spus că se simte mândru pentru acest parteneriat și și-a sfătuit susținătorii să nu aștepte pentru momentul potrivit, ci să acționeze „acum”.

Nu mai aștepta momentul perfect. Momentul perfect este acum! Sunt mândru să anunț că voi parcurge călătoria mea Olimpică alături de OMEGA, compania care cronometrează oficial Jocurile. Sunt mândru să fac parte din familia OMEGA!”, a scris David Popovici.

David Popovici a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris încă de pe 8 aprilie 2023. A cucerit proba de 100 de metri liber cu timpul de 47,61 secunde și a făcut baremul pentru cea mai importantă competiție a planetei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite