Curățenie la FCSB, după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”. Cine mai e pe făraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eliminarea FCSB din Conference League, după 0-0 și 0-2 cu Nordsjaelland în turul 3 preliminar, se lasă cu plecări în rândul jucătorilor roș-albaștri. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că începe curățenia.

Valentin Crețu joacă de 4 ani la FCSB. Foto Sportpictures
Valentin Crețu joacă de 4 ani la FCSB. Foto Sportpictures

După ce a declarat că Andrei Cordea va pleca la o echipă arabă, pentru 1,3 milioane de euro și că va renunța și la Valentin Gheorghe, Gigi Becali a anunțat că un alt jucător va părăsi pe FCSB: fundașul dreapta Valentin Crețu (34 de ani).

„Cordea a plecat. Cred că a plecat. O să luăm 1,3 milioane de euro. Pleacă și Vali Gheorghe. O să vedem unde. O să plece și Crețu. Sunt cam mulți prin vestiar”, a spus Gigi Becali, care a declarat că nu va mai aduce niciun jucător. „Ștefănescu? Ce e cu el? Ăia de la Sepsi sunt proști să-l dea acum, după ce s-au calificat? La revedere! Nu mai iau niciun jucător! Nu-i problemă în campionat. Problema e ce facem când vom juca în cupele europene”, a adăugat Becali.

Valentin Crețu mai are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon. În cele 4 stagiuni în care a jucat pentru roș-albaștri, fundașul a adunat 125 de partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite