Cupa Davis: ştim toate echipele calificate la Turneul Final de la Madrid. Fraţii Bryan au jucat ultimul meci pentru SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TENIS: Fraţii Bryan şi-au lansat la US Open primul album muzical, "Let it rip" (VIDEO)

Cupa Davis şi-a stabilit distribuţia completă pentru turneul final care se va disputa la Madrid, în perioada 23-29 februarie 2020.

Australia, Austria, Columbia, Croaţia, Cehia, Ecuador, Germania, Ungaria, Italia, Kazahstan, Suedia şi Statele Unite ale Americii sunt cele 12 echipe care se alătură Spaniei, Canadei, Marii Britanii, Rusiei, Franţei şi Serbiei în lupta pentru trofeu, la capătul unui weekend în care dintre jucătorii de top doar Fabio Fognini şi Marin Cilici au jucat.

Cea mai mare surpriză a fost victoria cu 3-0 a Ecuadorului, fără sportiv în prima sută mondială, în faţa Japoniei, pentru care nu au jucat, totuşi, primii doi jucători - Kei Nishikori şi Yoshihito Nishioka. Argentina, fără Del Potro, Schwartzman şi Pella, nu a reuşit să obţină victoria în deplasare în faţa Columbiei, iar Belgia, finalistă în 2015 şi 2017 s-a văzut învinsă de Ungaria, la Debrecen (3-1).

Astfel, noutăţile turneului final al Cupei Davis din 2020 faţă de ediţia inaugurală din 2019 sunt Austria, Cehia, Ecuador, Ungaria şi Suedia.

Bye-bye, Bryan&Bryan

Fraţii Bryan au spus adio competiţiei pe echipe a tenisului masculin aducând punctul victoriei Statelor Unite în faţa Uzbekistanului, 6-3, 6-4 contra perechii Fayziev/Istomin, fiind decişi să îşi încheie cariera la US Open 2020. Cea mai bună pereche de dublu a tuturor timpurilor a debutat în Cupa Davis în 2003, contribuind la câştigarea Salatierei de Argint de către americani în 2007, la Portland. Retraşi iniţial din Cupa Davis în 2018, Mike şi Bob Bryan au acceptat invitaţia bunului lor prieten Mardy Fish, acum căpitan-nejucător al Statelor Unite, de a reveni pentru un ultim duel înainte de retragere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite