Cum l-a „răsplătit“ Steven Gerrard pe Ianis Hagi după golul din Europa League! Cât a jucat românul în următorul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis

Internaţionalul român al liderului din prima ligă scoţiană a fost rezervă neutilizată în partida jucată de Rangers, duminică, cu Dundee United, în etapa a 17-a din Premiership.

Românul a fost titular în Europa League, la mijlocul săptămânii, dar întâlnirea a fost una fără miză reală, scoţienii fiind calificaţi în 16-imile competiţiei indiferent de rezultatul cu Lech Poznan (2-0 pentru Rangers). 

Din păcate, golul de pe linia porţii înscris de Ianis în succesul din Polonia nu l-a ajutat să prindă minute şi în următoarea partidă. Duminică, în campionat, în victoria cu 2-1 de pe terenul lui Dundee United, Steven Gerrard a preferat alţi jucători în locul românului şi devine tot mai evident că managerul liderului din Scoţia îl foloseşte pe acesta mai mult ca manta de vreme rea. 

Mijlocaşul de 22 ani are 2 goluri şi 8 pase decisive în toate competiţiile pentru Rangers, dar ultima dată când a fost titular într-o partidă din campionatul Scoţiei s-a întâmplat la data de 25 octombrie, contra lui Livingston, scor 2-0, meci în care a reuşit şi o pasă decisivă.

Rangers este neînvinsă în campionat (15 victorii şi două egaluri) şi a adunat 47 de puncte, cu 15 mai multe decât ocupanta locului doi, Hibernians, în timp ce marea rivală Celtic are 31 de puncte, dar şi 3 meciuri mai puţin jucate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite