Culisele transferurilor fraţilor Karamyan la Steaua - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre culisele transferurilor fraţilor Karamyan, evoluţia lui Adrian Cristea sau intenţia lui Becali de a-l readuce pe Pepe Moreno. Printre alte subiecte, Stoichiţă vrea să vadă steliştii înapoi în Ghencea, iar Mititelu susţine că oraşul Craiova este în pragul falimentului.

Culisele transferurilor fraţilor Karamyan la Steaua. Intervenţia dinamoviştilor de duminică seara le-a dat emoţii steliştilor. Confirmată atât de Valeriu Argăseală, cât şi de Gigi Becali, discuţia dintre conducerea dinamovistă şi fraţii Karamyan nu a putut opri, până la urmă, trecerea armenilor în Ghencea. Contractele semnate duminică după-amiaza de Arman şi Artiom Karamyan au fost înregistrate ieri la LPF, chiar de la prima oră, pentru a risipi emoţiile. Armenii vor pleca în această dimineaţă către Antalya, acolo unde Mihai Stoichiţă îi aşteaptă cu sufletul la gură, scrie ProSport.

Adrian Cristea are cel mai rapid start din lotul dinamovist. Adrian Cristea (26 de ani), fotbalistul hulit de propriii fani pentru indolenţa sa, este cel mai rapid dinsmovist la plecările de pe loc! Au confirmat-o membrii staff-ului tehnic al roş-albilor. "Da, «Prinţul» este cel mai iute pe distanţa de 5 metri, adică porneşte cel mai repede din bloc-start, mai pe româneşte. Timpii scoşi de el sunt cei mai buni la ultimele măsurători, şi-a depăşit toţi colegii", au declarat dinamoviştii, citaţi de Gazeta Sporturilor.

Becali: "E posibil sa-l luăm şi pe Pepe Moreno". Gigi Becali spune că e posibil ca Pepe Moreno să revină în Ghencea, atacantul columbian fiind liber de contract în acest moment. Patronul Stelei declară că vrea să-i aducă lui Stoichiţă cât mai mulţi jucători pentru a ataca optimile Ligii Campionilor, anunţă GSP TV.

Stoichiţă: "Voi fi mulţumit când o să văd steliştii înapoi în Ghencea!" Stoichiţă a declarat că cea mai mare problemă a Stelei rămâne conflictul conducerii cu suporterii: "Voi fi cu adevărat fericit atunci când o să văd steliştii din nou la stadion. Ei trebuie să înţeleagă că fac parte din marea familie a Stelei. Patronul Gigi Becali a făcut deja un prim pas pentru a se împăca cu ei", anunţă Sport.ro.

Mititelu: "Oraşul Craiova e în pragul falimentului". Patronul echipei Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că, în scurt timp, oraşul se va afla în imposibilitatea de a-şi plăti datoriile, din cauza managementului dezastruos al primarului Antonie Solomon, care a acumulat credite uriaşe pentru construcţiile şi amenajările mărunte pe care le-a efectuat în "Cetatea Băniei". Mititelu a declarat pentru Sport Total FM că edilul municipiului şi-a bătut joc de fondurile oraşului şi că aruncă banii în stânga şi în dreapta, pentru a-şi construi un adevărat cult al personalităţii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite