CS Universitatea Craiova a învins Juventus Bucureşti, scor 1-0: Gustavo a marcat golul şi a ratat un penalty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gustavo foto facebook csu craiova

Echipa CS Universitatea Craiova a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I. Brazilianul Gustavo a marcat golul si a ratat un penalty, notează News.ro.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Gustavo, în minutul 45. Stoian a respins în faţă un balon şutat de Mitriţă, apoi l-a blocat pe Roman, dar mingea a sărit la Gustavo care a înscris în poarta goală de la 6 metri.

În minutul 53, Gustavo a ratat penaltiul acordat de arbitrul Cătălin Popa pentru un fault în careu comis de Wallace asupra lui Burlacu. Brazilianul a alunecat în momentul şutului şi a trimis mingea peste poartă.

Juventus Bucureşti: Stoian - Beţa, Wallace, Mihăescu, Carabela - Călinţaru, Sesar (Ţâră '78), Băjenaru, Stoenac (Zaharia '69) – Cazan (C. Petre '55), Măzărache. Antrenor: Daniel Opriţa.

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Spahija, Tiago, Briceag – Burlacu (Screciu '71), Zlatinski, Mateiu (Kelici '82), Gustavo - Mitriţă (Bancu '78) - M. Roman. Antrenor: Devis Mangia.

Catonaşe galbene: Călinţaru '45+2, Steonac '65, Băjenaru '88 / Spahija '40.

Arbitri: Cătălin Popa (central) - Mircea Grigoriu, Gabriel Stroe (asistenţi) - Florin Andrei (rezervă).

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite