Cristina Vărzaru a revenit pe teren, după accidentarea la tendonul lui Ahile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei de handbal feminin a României, Cristina Vărzaru a revenit pe teren, după afecţiunea la tendonul lui Ahile, în meciul pe care echipa sa de club, Viborg HK, l-a câştigat, miercuri, cu HC Odense, scor 27-20.

Cristina Vărzaru a fost indisponibilă de la finalul sezonului trecut, din cauza unei probleme la tendonul lui Ahile, care a ţinut-o departe de teren. Extrema dreaptă de la Viborg, dar şi de la naţionala României, a reintrat în circuit cu Viborg miercuri, când echipa sa a învins Odense, cu 27-20 (12-10), Cristina Vărzaru marcând două goluri.

Sâmbătă, la Grenaa, Viborg HK va juca în compania rusoaicelor de la Rostov Don, în timp ce "U" Jolidon Cluj va întâlni RK Zajecar, în cadrul turneului din turul secund al Ligii Campionilor.

După încheierea partidelor de la Grenaa, antrenorul naţionalei, Radu Voina, o aşteaptă pe Cristina Vărzaru la Aarhus, unde România participă la Cupa Mondială (20-25 septembrie). "Ce veste bună, cu reintrarea Cristinei pe teren. Este căpitanul echipei naţionale şi una dintre jucătoarele importante, pe care sper să ne putem baza la Mondiale. Avem nevoie de ea la echipa naţională, şi ca jucătoare, dar şi ca om. O aştept într-o vizită la Aarhus, împreună cu jucătoarele de la Cluj, care vor veni la naţională, pentru Cupa Mondială", a declarat antrenorul Radu Voina, joi, pentru Mediafax.

Lotul României se află în pregătire la Bucureşti, iar în 19 septembrie va pleca spre Aarhus, la Cupa Mondială.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite