Chiricheş l-a „urecheat“ pe Raţ: declaraţie tăioasă oferită de noul căpitan al naţionalei, după preluarea banderolei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş (dreapta)
Vlad Chiricheş (dreapta)

Fundaşul stânga a fost ironic, după amicalul cu Georgia, atunci când a fost întrebat despre pierderea banderolei: „Haideţi să nu vorbim despre lucruri sfinte“. Replica a primit-o, astăzi, de la noul lider al tricolorilor.

După ce a fost menajat în amicalul cu Georgia din cauza unor probleme medicale nu foarte grave, stoperul e acum apt de joc.

„M-am simţit foarte bine la antrenament, sunt 100% din punct de vedere fizic. Nu m-am temut că pot rata Euro, am făcut un RMN, imediat după meciul cu Ucraina şi m-am liniştit, am înţeles că nu e nimic grav“, a spus fundaşul legitimat la Napoli la Digi Sport.

El a comentat faptul că a preluat banderola de la Răzvan Raţ. „E o responsabilitate banderola, însă nu o presiune. Sunt conştient că trebuie să transmit o atitudine extraordinară pentru colegii din jur. N-a ţinut de noi desemnarea banderolei, n-aveam de ce să discutăm pe această temă. Selecţionerul a decis ca eu să fiu căpitan şi fiecare dintre noi trebuie să accepte. Suntem colegi, vorbim, însă nu despre acest subiect. Mie nu-mi place să vorbesc foarte mult pe teren. Vreau ca prin atitudine şi prin modul de a juca să transmit încredere colegilor“, a spus Chiricheş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite