Cel mai bun fotbalist român al anului e făcut cu ou şi cu oţet de englezi: „E un clovn! Trimiteţi-l înapoi la el acasă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Fanii lui Tottenham, dar şi noul antrenor, Tim Sherwood, şi-au pierdut răbdarea cu fostul stelist, care a avut o prestaţie slabă în ultimul meci de campionat.

Vlad Chiricheş e cel mai bun produs de export al fotbalului românesc în 2013. Înainte de a pleca la Tottenham, fundaşul de 24 de ani devenise un fel de Messi al Ligii I: ieşea cu balonul la picior din defensivă până în careul advers, iar datorită golurilor sale spectaculoase presa l-a poreclit „Omul foarfecă“.

Ajuns în Premier League, Chiricheş a dat de un fotbal mult mai dur, care au scos în evidenţă şi principala slăbiciune a românului: jocul aerian. Potrivit Digi Sport, în ultima etapă, în remiza Tottenham – West Bromwich, scor 1-1, fostul stelist a câştigat doar 67% din duelurile aeriene. Prin comparaţie, colegul său din apărare, Michael Dawson, a avut un procentaj de 86%!

Desfiinţat pe Twitter

Sky Sports a remarcat că nu doar acest aspect al jocului lui Chiricheş l-a enervat pe antrenorul Tim Sherwood. 

„Nervii lui Sherwood au atins cote maxime când greşeala lui Chiriches i-a permis lui Gera să scape singur, însă Michael Dawson a revenit în dispozitiv şi a salvat situatia“, au scris jurnaliştii britanici.

Mai mult, Chiricheş a devenit ţinta unor atacuri dure pe Twitter din partea fanilor lui Tottenham. Iată doar câteva postări despre stoperul londonezilor:

*Vlad Chiricheş arată ca un alt măgăruş astăzi.

*Vlad Chiricheş e îngrozitor! Arată ca şi cum s-ar bate pentru un loc la echipa a doua. Trimiteţi-l înapoi în România.

*Chiricheş n-a arătat nimic antrenorului, pentru a fi ales şi în meciul viitor. Nu poţi să te culci pe laurii victoriei, Vlad!

*Vindeţi-l pe Vlad Chiricheş. E un dezastru total. Probabil că în România merge să driblezi în apărare, dar aici nu se poate aşa.

*Vlad Chiricheş a fost un dezastru în ultimele meciuri de Premier League. Un clovn.

8

milioane de euro a plătit Tottenham pentru transferul lui Vlad Chiricheş de la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite