Ce decizie a luat FC Voluntari după ce șeful galeriei FCSB a amenințat cu boicotul la meciul de duminică

0
Publicat:

Clubul din Voluntari a modificat prețul biletelor pentru meciul de duminică, de la 70 de lei, la 30 de lei, după ce galeria FCSB a amenințat cu boicotul.

Gheorghe Mustață, liderul galaeiri FCSB
Gheorghe Mustață, liderul galaeiri FCSB

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a anunțat miercuri că fanii bucureșteni nu se vor prezenta duminică la meciul cu FC Voluntari, după ce aceștia au stabilit ca biletele să coste 70 de lei, un preț mult prea mare pentru confruntările din Superliga. 

Mustață a spus că cei din galerie vor sta în fața arenei pentru a scanda împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele, și a directorului general Bogdan Bălănescu

La nici 24 de ore, ilfovenii au revenit asupra deciziei. Astfel, fanii roș-albaștrilor care vor dori să vină pe arena „Anghel Iordănescu” trebuie să achite 30 de lei.

 „Având în vedere interesul major acordat partidei cu FCSB, clubul nostru a venit în întâmpinarea numeroaselor cereri venite din partea suporterilor din Voluntari, și a decis ca prețul unui tichet de acces la această partidă sa fie de 30 de lei”, potrivit FC Voluntari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite