Ce a făcut iubita hocheistului Adam Johnson, care a murit cu gâtul tăiat de lama patinei, chiar pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hocheistul american Adam Johnson a murit la 29 de ani după ce un adversar i-a tăiat gâtul cu lama patinei în timpul meciului dintre Sheffield Steelers și Nottingham Panthers, din campionatul englez.

Adam Johnson, omagiat de jucători și de spectatori. Foto Profimedia
Adam Johnson, omagiat de jucători și de spectatori. Foto Profimedia

Sportivul a decedat în cursul serii de sâmbătă, după ce a fost implicat într-un duel la mijlocul terenului, cu șase minute înainte de finalul celei de-a doua reprize. Matt Petgrave a ridicat inexplicabil piciorul la nivelul gâtului adversarului și l-a tăiat cu lama patinei.

Americanul a început să sângereze abundent, dar a reușit să se ridice preț de câteva zeci de secunde. Apoi și-a pierdut cunoștința și ulterior a murit. Totul s-a întâmplat în fața a peste 8.000 de oameni. Printre spectactori s-a numărat și Ryan Wolfe, partenera lui Adam Johnson.

Adam Johnson abia se logodise cu iubita sa. Foto Instagram
Adam Johnson abia se logodise cu iubita sa. Foto Instagram

Imediat după accident, aceasta a intrat pe gheață pentru a se ruga pentru viața sportivului cu care se logodise în vara acestui an, notează The Sun. A fost în van iubitul ei pierzându-și viața în câteva minute. Luni dimineață, femeia a postat pe rețelele de socializare o fotografie a lui Johnson, cu mesajul: ”Dragul meu înger. O să-mi lipsești mereu și te voi iubi pentru totdeauna”.

”Toți membrii Nottingham Panthers sunt cu adevărat devastați să anunțe că Adam Johnson a murit tragic în urma unui accident ciudat la meciul din Sheffield. Toată lumea din club are inima zdrobită de vestea morții lui Adam”, se precizează în comunicatul emis de Nottingham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite