Caroline Wozniacki a rămas uimită după o banală vizită la magazin: ce reacţii naşte psihoza cumpărăturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caroline Wozniacki, surprinsă
Caroline Wozniacki, surprinsă

Pandemia de coronavirus, dar şi teama de o posibilă apariţie a unei crize a produselor, creează o stare generalizată de nelinişte, iar reacţiile oamenilor sunt, în unele cazuri, extreme. Caroline Wozniacki a povestit ce i s-a întâmplat la o banală vizită la magazin pentru aprovizionare.

Daneza, abia retrasă din tenis după Australian Open, cu câteva săptămâni înainte ca sportul alb să intre în pauză forţată din cauza COVID-19, a povestit pe reţelele de socializare cum i-a dispărut un produs din coş înainte să ajungă la casa de marcat. Wozniacki plecase la magazin pentru a cumpăra alimente, însă s-a bucurat când a găsit şi un joc puzzle, aflat în general pe listele de stocuri epuizate. Fostul număr unu mondial a avut însă o foarte neplăcută surpriză când a realizat că cineva i l-a furat pur şi simplu din cărucior.

În ultimele zile, în lumea întreagă au apărut imagini care documentează un comportament iraţional al oamenilor în magazine, aceştia îndreptându-se spre casele de marcat cu coşuri înţesate de produse. În general a fost vorba despre produse alimentare de bază sau hârtie igienică - situaţie care a generat chiar şi o provocare haioasă printre sportivi, la care au răspuns inclusiv Simona Halep, Cristina Neagu sau Gheorghe Hagi.

Caroline Wozniacki a fost surprinsă de pandemie în Africa şi a rămas blocată de casă câteva zile, din cauza faptului că toate cursele aeriene fuseseră anulate. În cele din urmă cei doi soţi au ajuns acasă şi au intrat în carantină pentru perioada recomandată de 14 zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite