Calicia se plătește! Visul lui Becali de a avea stadionul plin la meciul cu Anderlecht, năruit de prețul biletelor VIDEO

0
0

„Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold-out! Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea”, anunța mândru Mihai Stoica înainte de partida cu Anderlecht. Numai că realitatea a fost aslta, din cauza prețurilor mari impuse de patronul Gigi Becali.

Fanii FCSB au venit în număr mai mic decât se astepta la meciul cu Anderlecht. Foto Sportpictures
Fanii FCSB au venit în număr mai mic decât se astepta la meciul cu Anderlecht. Foto Sportpictures

Doar 29.780 de oameni au asistat din tribune la FCSB - Anderlecht, 0-0, o cifră bună, dar departe de așteptările gazdelor. Gigi Becali a încercat să dea lovitura pe spinarea fanilor, aducând prețurile la nivel de Liga Campionilor, dar nu i-a ieșit. 

Mihai Stoica a recunoscut după meci: „Prețurile au fost de vină! Eu făcusem altă propunere, am ajuns la ele și au fost 30.000 de specatori. Nu mi se pare normal ca eu să trag la răspundere omul care ne plătește. Eu am spus-o clar, am făcut propuneri”.

Gigi a plusat și a pierdut: fanii nu s-au înghesuit să-i vadă echipa. Foto Arhivă Adevărul
Gigi a plusat și a pierdut: fanii nu s-au înghesuit să-i vadă echipa. Foto Arhivă Adevărul

Imediat după tragerea la sorți a grupelor, patronul Gigi Becali, văzut cu sacii în căruță, declara nonșalant: ”Cine vrea să vadă Steaua, trebuie să plătească”, făcându-se că uită că zecile de mii de suporteri care au luat cu asalt stadionul la meciurile din preliminarii i-au purtat practic spre victorie pe roș-albaștri.

În conturile clubului intrat din vânzarea biletelor la meciul cu Anderlecht circa 600.000 de euro, deși Becali se aștepta la peste 800.000 de euro. „Am obținut vreo 600.000 de euro din bilete. De ce să regret? Pentru ce să regret? Și dacă puneam mai puțin tot atâția veneau. Crezi că le este greu să dea 40-50 de lei? Trebuie să scot bani. Eu vreau să fac o echipă”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. Pe lângă acești bani, egalul cu belgienii va fi recompensat de UEFA cu 166.000 de euro.

Cât costă biletele la meciurile FCSB din Conference League de la București

  • VIP 1 - 750 de lei
  • VIP 2 - 500 de lei
  • VIP 3 - 300 de lei
  • TRIBUNA 2 Inelul 1 - 200 de lei
  • TRIBUNA 1 și 2 Inelele 2 și 3 - 100 de lei
  • PELUZE - 50 de lei*

* La peluze, prețurile au fost înjumătățite ca urmare a criticilor fanilor.

Conference League, etapa a 2-a

Grupa B

FCSB – Anderlecht 0-0

Silkeborg – West Ham 2-3

Clasament: 1. West Ham 6 puncte, 2. Anderlecht 4p, 3. FCSB 1p, 4. Silkeborg 0p

Grupa G

CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Slavia Praga – Ballkani 3-2

Clasament: 1. Slavia Praga 4p, 2. Sivasspor 4p, 3. Ballkani 1p, 4. CFR Cluj 1p

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri