Begu, revenire fantastică la Miami: Irina a „măturat“ cu adversara ei, dar dă de o favorită, în turul II

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Begu
Irina Begu

Moment frumos pentru tenisul feminin din România: patru jucătoare tricolore sunt în turul II, la Miami Open! Dacă Halep (19 WTA) şi Cîrstea (27 WTA) au fost trimise acolo din postura de favorite, în schimb, alte două sportive şi-au câştigat calificarea pe teren.

După Gabriela Ruse (24 de ani, 57 WTA), Irina Begu (31 de ani, 70 WTA) a triumfat şi ea în runda inaugurală, la Miami.

Dacă Ruse s-a calificat, fără emoţii, 6-3, 6-4, în duelul cu Ana Konjuh (52 WTA), în schimb, victoria Irinei a fost cu atât mai frumoasă, cu cât a venit după un prim set pierdut. În confruntarea cu Hailey Baptiste (122 WTA), Begu a cedat, în primul act, cu 6-7, după 64 de minute. De aici însă a început revenirea fanstatică a româncei: 6-1, 6-1 în următoarele două seturi!

Calificată în turul II, Begu va da de Aryna Sabalenka (Belarus, 23 de ani, 5 WTA). Vorbim despre jucătoarea cu al 3-lea cel mai bun clasament, la Miami, după Swiatek (2 WTA) şi Sakkari (3 WTA). Begu şi Sabalenka se vor afla la prima întâlnire.

7 victorii şi 6 înfrângeri are Irina Begu în acest sezon.   6 victorii şi 6 înfrângeri are Aryna Sabalenka în actuala stagiune.    30.130 de dolari va primi Irina Begu pentru calificarea în turul II.  

România, în turul II de la Miami Open

*Halep (19 WTA) - Saville (249 WTA)

*Cîrstea (27 WTA) - Zhang (43 WTA) / Tauson (40 WTA)

*Ruse (57 WTA) - Rybakina (18 WTA)

*Begu (70 WTA) - Sabalenka (5 WTA)

CITEŞTE ŞI:

Românce fantastice: Halep şi Cîrstea, cele mai bune veterane din tenisul feminin în primele trei luni din 2022

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite