Becali instaurează dictatura la FCSB: Ce trebuie să facă antrenorul cu jucătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali decide tot la echipă şi apoi îşi îndreaptă tirul criticilor spre subalternii săi
Gigi Becali decide tot la echipă şi apoi îşi îndreaptă tirul criticilor spre subalternii săi

Apărut, marţi, la o conferinţă de presă, Gigi Becali a anunţat schimbarea antrenorului principal, înlocuindu-l pe Bogdan Argeş Vintilă cu Toni Petrea.

A doua zi, latifundiarul a povestit cum a primit Vintilă această veste. „Bogdan Vintilă a văzut interviul meu şi a zis că acceptă să meargă la echipa a doua. A venit azi (n.r. - miercuri) ca să-şi ia rămas bun de la jucători, să le mulţumească“, a spus Becali. 

Acesta s-a arătat încântat de ce va fi la echipă, odată cu venirea lui Petrea: „Se implementează un regim dictatorial. Asta e misiunea lui MM, Pintilii, Petrea şi Neubert. Nu mai ai voie nici să zâmbeşti, nici să râzi la antrenament. Apoi, antrenamente cum vedeam pe vremuri, până se vomită! Când ajungi acasă nu-ţi mai ardă nici de mâncat. Te bagi în pat şi gata. De-aia suntem noi praf, spunea şi Răzvan Lucescu. La noi se fac antrenamentele la mişto“, a spus Becali, la ProX.

La FCSB, Toni Petrea va avea un staff format din Thomas Neubert, Horea Codrean, preparatori fizic, Ovidiu Petre, analist, şi Marius Popa, antrenori cu portarii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite