Becali a recunoscut că a minţit: Câţi bani a primit pentru vânzarea lui Alibec la Astra şi de ce a „tremurat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Latifundiarul din Pipera a investit o sumă mare în aducerea golgheterului Astrei, însă, într-un final, a trebuit să se debaraseze de el, ieşind în pierdere.

A surprins suma vehiculată în presă în momentul transferului lui Denis Alibec de la FCSB la Astra, 1,4 milioane de euro. Asta deoarece, după cum se ştie, patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae, e un om care abia îşi plăteşte jucătorii şi ar fi fost de domeniul fantasticului să dea o sumă atât de mare pentru Alibec. 

Duminică seara, Gigi Becali a lămurit lucrurile. „Niculae m-a scăpat de Alibec. L-am dat cu un milion, nu cu 1,4, aşa cum am vorbit prima dată. Să facem aşa, o socoteală. Am dat un milion şapte sute de mii pe Alibec şi şapte sute de mii pe Budescu. Deci, două milioane patru sute. Iar acum, când i-am vândut pe amândoi, am luat trei milioane şi jumătate“, a spus Gigi Becali.

El a admis că a răsuflat uşurat, atunci când l-a vândut pe Alibec şi a explicat că afacerea nu include vreun procent dintr-o vânzare ulterioară a lui Alibec de către Astra.

„Ce procente? Eu când am scăpat de el, am zis <<Doamne!>>. I-am spus şi lui Meme, era cea mai mare povară din fotbal, din viaţa mea. De ce? Dădusem bani mulţi pe el şi îl aveam ghimpe acolo. Trebuia să-i pun antrenor să se antreneze, îi mai dai şi 20.000, plus taxe mă costa cu totul 30.000 pe lună. Am scăpat de cea mai mare povară, îi mulţumesc lui Niculae“, a completat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite