Atac la adresa lui Daum şi a conducerii FRF: „Golanii au făcut praf fotbalul şi i l-au dat domnului Daum să-l tragă pe nas. E foarte probabil să fi trecut la nivelul următor şi să-şi abuzeze (şi) venele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Christoph Daum şi conducerea Federaţiei Române de Fotbal au fost extrem de criticate în spaţiul public în această campanie de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Mai nou, lui Christoph Daum i-a fost dedicat un "pamflet" în "România Mare", revista înfiinţată de Eugen Barbu şi Corneliu Vadim Tudor în 1991. Selecţionerul este unul dintre cei vizaţi de rubrica "Săptămâna pe scurt". 

– Golanii de la FRF au făcut praf fotbalul românesc şi i l-au dat domnului Daum să-l tragă pe nas. Că, după lipsa de orientare în teren a echipei, e clar că neamţul n-a renunţat la rutina care l-a făcut celebru. E foarte probabil să fi trecut la nivelul următor şi să-şi abuzeze (şi) venele. Sindromul Daum e o boală de import paralizantă, care trebuie eradicată rapid, întrucît, în fotbal, timpul nu are răbdare. Cît despre papagalii care conduc pe ultimul drum acest sport şi care, după fiecare cină unde se servesc obligatoriu scînduri de veceu, beau apă din clopotul nesimţirii, se simt beton aspirînd din prafurile pentru tata-mare, avem următorul mesaj: Marş în tramvai, nenorociţilor!, vorba nemuritoarei Olguţa, puneţi osul la treabă, sînt atîtea locuri disponibile în industria textilă! Mai există specialişti în călcîie, dar nu sînt specialişti pasionaţi ca voi, care să definitiveze ciorapul. Vi se dau bonuri de masă, pauză de gîndire (inutilă) şi, dacă vă e rău, şi lamuie, ca să citez abrupt mîna dreaptă a lui Zburleanu, aia cu care se şterge la gură ori de cîte ori mai ia cîte-o îmbucătură de rahat turcesc. Care, pentru politrucii de boscheţi, e sănătate curată…(CONTELE DE MONTE-CRISTO)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite