ASA Târgu Mureş-Rapid 1-0. Mureşenii se apropie la trei puncte de liderul Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureş a câştigat la limită partida cu Rapid, de pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a opta a Ligii 1. Dorin Goga a marcat unicul gol al întâlnirii, care a adus o victorie preţioasă pentru mureşeni în lupta pentru poziţiile fruntaşe din Liga 1.

A doua partidă din etapa a opta a Ligii 1, ASA Târgu Mureş-Rapid, a fost lipsită de spectacol. Cu excepţia câtorva faze de poartă, meciul a fost anost, dar dominat totuşi la capitolul posesie de gazde. Acestea au şi ratat cele mai mari ocazii în repriza secundă, de consemnat fiind cea din minutul 65, când mureşenii au trimis mingea în bară.

Această ocazie avea să anunţe golul, care a căzut în minutul 82. Amauri a centrat, iar Dorin Goga, venit din spate, fără marcaj, a şutat puternic la colţul scurt şi l-a învins pe Bornescu. Goga a fost aproape de a face "dubla" în minutul 90, dar Bornescu a respins greu balonul şutat de atacantul gazdelor. 

S-a terminat 1-0 pentru ASA, care acumulează 15 puncte şi urcă provizoriu pe locul 4 în clasament, la trei puncte în spatele liderului Steaua. De partea cealaltă, Rapid, care părea că-şi revine după victoria din etapa precedentă, cu "U" Cluj, se împiedică din nou, ceea ce face ca scaunul lui Ionel Ganea să se clatine din nou, suporterii rapidişti cerându-i în repetate rânduri demisia.

ASA TÂrgu Mureş: Viciu - Feussi, Bejan, Constantin, Sepsi - N’Doye, Gorobsov - Szekely, Hora, Bruno Martins - Goga.

Rapid: Bornescu - Savin, Iacob, Mera, Mendy - Fl. Călin, V. Negru - Roşu, Coman, L. Buş - V. Balint.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite