Antrenorul Soranei Cîrstea, despre eleva sa: „Nu va intra pe teren fericită!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revenirea spectaculoasă a Soranei Cîrstea, care acum un an şi jumătate ajunsese în afara Top 200 WTA, este legată şi de colaborarea cu antrenorul Marius Comănescu.

Acesta a acceptat să o pregătească într-un moment deloc fericit  din cariera jucătoarei noastre şi încet-încet a pus-o pe picioare. Sorana a explicat AICI ce a schimbat Marius Comănescu la ea, iar tehnicianul a comentat şi el revenirea jucătoarei din Târgovişte după victoria din turul al treilea, contra americancei Allison Riske. 

"Victorie foarte muncită. Meciul a fost greu, în ziua de azi nu prea mai contează ce număr în clasament ai tu sau adversara. Trebuie să joci cât mai bine. Noi încercăm să ne facem treaba cât mai bine tot timpul. A avut o pregătire de iarnă foarte bună. Ne-am aşezat la treabă, niciun secret. Trebuie să munceşti, să fii serios şi să-ţi vezi de treabă.Niciodată nu plecăm de ideea de a face un anumit rezultat sau de a ne califica într-un anumit tur. Rezultatele apar singure dacă îţi faci treaba cum trebuie. 

La cum joacă Sorana, problema nu este adversara din următorul tur. Nu că Sorana ar fi Serena, dar poate juca de la egal la egal cu orice adversar.Am vorbit cu ea după meci. E foarte fericită şi bucuroasă. Nu neapărat că a ajuns până aici, ci pentru a reuşit să rămână atentă şi cuplată la meci. E clar că putem spera la o calificare în sferturi, mergem cu gândul să câştigăm şi meciul următor. N-o să intre pe teren fericită că a ajuns până aici. Pregătim meciul în funcţie de adversară şi îi dăm bătaie", a declarat Marius Comănescu la ProSport LIVE.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite