Antrenorul Simonei Halep, precaut înainte de Turneul Campioanelor: „Nu ştim cum va reacţiona corpul ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, aproape de începerea meciurilor de la Turneul Campioanelor
Simona Halep, aproape de începerea meciurilor de la Turneul Campioanelor

Cu o zi înaintea debutului Simonei Halep (5 WTA) la Turneul Campioanelor, antrenorul ei, Daniel Dobre, a vorbit despre forma fizică în care se află sportiva.

Simona Halep se va duela cu Bianca Andreescu (4 WTA), luni, de la ora 14:00, românca resimţind încă dureri, după ultimele accidentări la spate, care au determinat-o să nu mai joace nicio partidă, încă de pe 30 septembrie. 

Astfel, antrenorul ei, Daniel Dobre, a făcut o serie de declaraţii pentru DigiSport: „Din nefericire, la Wuhan ea a lovit două voleuri nu prea bine şi a resimţit dureri la spate. A avut probleme şi în trecut şi se întâmplă, când nu loveşti corect sau când vrei să dai mai tare. De aceea, nu e suficient de pregătită pentru că a jucat prea puţin, în ultima vreme.

 Au fost aproape două săptămâni fără tenis, în care a făcut doar terapie, recuperare şi au fost, aşadar, doar şapte zile de antrenamente. Se simte bine, dar altul e nivelul de la antrenament, faţă de un meci. Aşa că nu ştim cum va reacţiona corpul ei la un meci propriu-zis. Dar, e mai bine, are încredere şi, în primul rând, e fericită că poate juca la această ediţie. Anul trecut, a vrut, a încercat, dar nu s-a putut. Va fi bucuroasă să revină pe teren, va uita de toate şi se va concentra la meci”.

Reamintim că Simona Halep va evolua, în premieră, cu Bianca Andreescu în circuitul WTA, iar la Shenzhen este însoţită de Darren Cahill, tehnicianul australian care îi va fi, din nou, antrenor principal, începând de sezonul viitor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite