Andone: ”Un eșec la Tg. Jiu ne scoate din cărțile campionatului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andone
Ioan Andone

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo București, Ioan Andone, nu concepe ca jucătorii săi să piardă în această seară, la Tg. Jiu. El spune că după eliminarea din Europa League obiectivele au rămas câștigarea titlului național și a Cupei României.

Tehnicianul bucureștenilor nu știe dacă echipa sa a depășit șocul eliminării de la Split, doar meciul cu Pandurii putând aduce un răspuns la această întrebare. Andone privește cu respect adversara, considerând că are în componență jucători valoroși. ”Tot timpul, Dinamo  a avut meciuri grele la Târgu Jiu. Sper să câştigăm pentru că dacă nu o facem o să ieşim şi din cărţile campionatului. Asta ne-a mai rămas, campionatul şi cupa. Nu e prea devreme să ieşi acum. Poţi să ieşi din cărţi pentru că la noi e foarte multă presiune. E greu de spus dacă vor fi Pandurii mai haiduci decât cei de la Split", a declarat Andone.

Antrenorul lui Dinamo l-a lăsat la București pe portarul George Curcă, acesta fiind afectat după meciul cu Hajduk Split. "Nu a dormit nimeni după meciul cu Hajduk, pentru că eram în avion. S-au făcut interpretări şi prostii. Pe Curcă l-am lăsat la Bucureşti pentru că e normal la un jucător ca el poate să fie marcat psihic, primind şi golul pe care l-a primit. L-am lăsat să se antreneze cu echipa a doua, iar de luni va reveni la echipa I. Nici gând să iau o măsură disciplinară şi niciodată nu voi lua cu un jucător", a declarat Andone.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite