ANALIZĂ Halep a învins-o categoric pe Anamaria Prodan pe adevarul.ro: Ce ne spun cifrele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend-ul care a trecut a oferit două mari subiecte, tratate pe larg, de site-urile din România. Adevarul.ro a acordat o atenţie sporită performanţei Simonei, iar vizitatorii au apreciat acest lucru.

Mai întâi, a fost victoria fabuloasă a Simonei Halep în finala de la Wimbledon, iar seara, după câteva ore, a apărut incidentul dezgustător de la Giurgiu în care Anamaria Prodan i-a dat un pumn presupusului ei amant, Dan Alexa!

Sâmbătă şi duminică, adevarul.ro a acoperit ambele subiecte în rubrica de Sport. Chiar dacă unii vizitatori ai site-ului s-au plâns de publicarea unor articole despre Anamaria Prodan, într-un weekend în care Halep a triumfat la Wimbledon, cifrele dovedesc o realitate indiscutabilă: aşa cum era şi normal, adevarul.ro a acordat o importanţă mult mai mare victoriei Simonei de la Londra. 

De altfel, în zilele de sâmbătă şi duminică, acest eveniment a avut 38 de texte pe site, în timp ce scandalul de la Giurgiu a avut doar nouă articole.

De aceea, fireşte, materialele publicate cu Halep au făcut cifre mult mai bune, comparativ cu cele dedicate Anamariei Prodan. 

Iată ce spun statisticile:

Simona Halep (38 texte)

*Vizitatori unici Desktop: 71.518

*Vizitatori unici Mobil: 218.854

Anamaria Prodan (9 texte)

*Vizitatori unici Desktop: 28.759

*Vizitatori unici Mobil: 138.633

Toată lumea, în loc să vorbească despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru România! Nu este o mândrie pentru mine sau pentru noi ca popor că am rivalizat cu aşa ceva. Anamaria Prodan la GSP TV  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite