Ana Maria Prodan îi linişteşte pe fanii Stelei: Reghecampf rămâne în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Maria Prodan a dezvăluit planurile de viitor ale lui Laurenţiu Reghecampf
Ana Maria Prodan a dezvăluit planurile de viitor ale lui Laurenţiu Reghecampf

Impresarul Ana Maria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit că soţul ei va rămâne la Steaua, în ciuda ofertelor cu multe zerouri pe care le-a primit în ultimul timp de a antrena mari echipe din străinătate.

Prodan a dezvăluit că telefonul lui Reghecampf sună neîncetat de când Steaua a început să obţină rezultate impresionante atât în Liga I, cât şi în Europa League, însă planul primordial al tehnicianului este să ducă echipa roş-albastră în primăvara Ligii Campionilor.

„Sună telefonul şi din Rusia şi de peste tot, ca la orice antrenor pe val. Şi lui Dorinel îi sună telefonul şi lui Dan Petrescu îi sună telefoanele. Eu cred, însă, că Laur are planuri mari cu Steaua, vrea să ajungă cât mai sus in Champions League. Visul lui e chiar să câştige competiţia. După cum îl simt, eu cred că va rămâne şi din vară la Steaua, dar nu pot să zic un da cert. Laur, decât să aleagă o echipă din Rusia sau Ucraina care îi dă 1 milion dar e la retrogradare, mai bine ramâne la Steaua şi joacă în Champions League”, a dezvăluit Ana Maria Prodan la DigiSport 1.

Reghecampf antrenează în Ghencea din mai 2012 şi este foarte aproape de a câştiga titlul cu Steaua în acest sezon. În Europa League, tehnicianul de 38 de ani şi-a condus echipa până în optimile competiţiei, fiind eliminat de Chelsea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite