AL Hilal merge din victorie în victorie. Saudiţii au câştigat în campionat, chiar de ziua lui Reghecampf

0
0

După victoria cu 3-0 din manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, Al Hilal se descurcă de minune şi în campionatul din Arabia Saudită, câştigând partida cu Al  Khaalej, scor 3-0, chiar de ziua de naştere a antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

Rezultatele de 3-0 par să fie favorite pentru saudiţii de la Al Hilal, care, în decurs de patru zile, au câştigat două partide cu acest scor. După ce Al Hilal s-au impus cu 3-0 turul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei contra lui Al Ain, elevii lui Reghecamf merg ceas şi în campionatul Arabiei Saudite, câştigând partida din etapa a 5-a contra lui Al Khaalej, tot cu 3-0. La gazde, Pintilii a fost titular şi a jucat până în minutul 73.

Toate cele trei goluri ale echipei lui Reghecampf au fost marcate în primul sfert de oră al primei reprize. Acest succes a fost un cadou frumos pentru tehnicianul român, care şi-a serbat vineri ziua de naştere, împlinind 39 de ani. Cu prilejul aniversării, la meciul cu Al Khaleej Reghecampf a fost ovaţionat de fanii lui Al Hilal care au afişat un banner prin care i-au urat "La Mulţi Ani" antrenorului român.

Graţie acestei victorii din campionat, Al Hilal a urcat din nou pe podium în clasament. Al Nasr şi Al Ittihad ocupă primele două locuri, ambele având punctaj maxim după cinci etape. 

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite