Adrian Mutu va reveni pe teren în sezonul viitor. Unde va juca „Briliantul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu în tricoul Petrolului Ploieşti
Adrian Mutu în tricoul Petrolului Ploieşti

Deşi existau zvonuri potrivit cărora Adrian Mutu, care n-a mai jucat fotbal din septembrie 2014, când s-a despărţit de Petrolul Ploieşti, s-ar fi retras, „Briliantul“ revine pe teren.

Atacantul de 36 de ani a spus că mai are contract trei luni cu gruparea indiană FC Pune City, la care se va prezenta, în iulie, pentru pregătirile dinaintea sezonului. "Nu m-am gândit la un meci de retragere pentru că nu m-am retras. Voi juca în India pentru că mai am contract încă trei luni şi după aceea vom vedea. Eu am contract semnat încă de anul trecut, sunt singurul jucător care s-a dus în India cu contract pe două sezoane. Cantonamentul va începe în luna iulie, iar campionatul în septembrie", a declarat Mutu. Întrebat dacă e posibil să revină la Fiorentina, Mutu a răspuns: "Ce s-a fac la Fiorentina? Ca spectator, probabil, ca jucător, în niciun caz". 

Mutu, în vârstă de 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu gruparea indiană FC Pune City, însă el nu putut evolua la această echipă deoarece contractul său a fost înregistrat prea târziu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite