A bătut-o pe Halep, a câştigat US Open, apoi a detonat „bomba“: ce a spus Pennetta la festivitatea de premiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în semifinale a fost de neoprit, în ultimul act, acolo unde a întânit-o pe Roberta Vinci (Italia, 43 WTA). La finalul meciului, după ce a răspuns la toate întrebările reporterului chiar pe teren, Flavia a cerut microfonul pentru a mai spune ceva.

150-1 era cota pe care o avea Flavia Pennetta (Italia, 26 WTA), înainte de startul US Open 2015 la câştigarea trofeului, iar la 33 de ani italianca a izbutit exact asta.

La fel de stăpână pe ea ca în confruntarea cu Simona Halep, Pennetta a luat primul set din duelul cu Vinci la tie-break, scor 7-4, după o oră şi două minute de joc. Apoi, pur şi simplu, a zburdat în setul al doilea, s-a distanţat la 4-0 şi, într-un final, a câştigat cu 6-2, de această dată, după alte 32 de minute de joc.

La festivitatea de premieră, Pennetta a anunţat că se va retrage din tenis şi că luase această decizie de acum o lună. „Cadoul ei de pensie“? Un cec în valoare de 3,3 milioane de dolari pentru triumful de la US Open 2015!

Flavia Pennetta (33 de ani) şi-a început cariera la profesionişti în 2000, a cucerit 10 trofee WTA şi a încasat peste 13 milioane de dolari din tenis. Cea mai bună clasare a ei în ierarhia WTA a fost locul 10 pe care l-a ocupat la 17 august 2009.

CITEŞTE ŞI:

*Portretul unei campioane: cine e Flavia Pennetta şi ce drum infernal a parcurs pentru a lua un Grand Slam la 33 de ani

*Pennetta, „bombardată“ cu mesaje după triumful ei de la US Open: ce i-a transmis Halep şi cum a reacţionat Serena

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite