VIDEO Interpretul personajului Khal Drogo din „Urzeala tronurilor“ vine la Bucureşti, la Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jason Momoa l-a interpretat pe Khal Drago în „Urzeala
tronurilor“ FOTO outnow.ch
Jason Momoa l-a interpretat pe Khal Drago în „Urzeala tronurilor“ FOTO outnow.ch

Actorul american Jason Momoa, cunoscut pentru rolul din „Urzeala tronurilor“, vine pentru prima dată în România, la Comic Con 2014, la Bucureşti.

Actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile interpretate în serialul „Urzeala tronurilor“ şi în filmul „Conan the Barbarian“, va fi invitat de onoare la cea de-a doua ediţie a East European Comic Con, care se va desfăşura în perioada 9 - 11 mai 2014, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Actorul Jason Momoa este primul invitat anunţat de organizatori. East European Comic Con 2014 se va desfăşura pe parcursul a trei zile în care vizitatorii vor putea participa la numeroase activităţi: sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu actorii invitaţi şi sesiuni de autografe şi fotografii. Pe lângă acestea, vor fi organizate diverse concursuri, dar şi o competiţie de costume la care vor participa pasionaţii de cosplay din lumea filmelor, jocurilor şi animaţiei.

Jason Momoa (34 de ani), este un actor american năascut în Hawaii. El este cunoscut pentru rolurile Khal Drogo din serialul de televiziune „Urzeala tronurilor/Game of Thrones“ (a jucat doar în prima serie), Ronon Dex din serialul „Stargate: Atlantis“ şi Conan din filmul „Conan 3D/ Conan the Barbarian“.

East European Comic Con (EECC) 2014 se anunţă a fi de cel puţin trei ori mai mare decât prima ediţie a convenţiei, din punctul de vedere a numărului de invitaţi, a activităţilor ce se vor desfăşura în cadrul evenimentului, cât şi din punct de vedere a spaţiului.

Convenţia EECC se adresează pasionaţilor de filme şi seriale de televiziune, benzi desenate, animaţie şi animaţie japoneză (anime), jocuri video, jocuri de societate, literatură fantasy şi science fiction, tehnologie IT.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite