Speak este în doliu! Bunicul cântăreţului s-a infectat cu COVID şi a murit: „Vaccinaţi-vă părinţii şi bunicii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Click.ro
FOTO: Click.ro

Cântăreţul Speak este în doliu, după ce bunicul său s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 şi a pierdut lupta cu boala, anunţă Click.ro. Artistul a făcut anunţul pe pagina sa de socializare şi a transmis un mesaj pro vaccinare, îndemându-i pe toţi cei care au bunici şi părinţi să îi sfătuiască să se vaccineze.

Speak a explicat că bunicul său nu credea în existenţa virusului SARS-CoV-2 şi că a refuzat, astfel, vaccinul şi chiar şi ajutorul medicilor atunci când a început să se simtă rău. Bărbatul s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea lui de sănătatea a devenit din ce în ce mai gravă.

Speak este în doliu, după ce i-a murit bunicul de COVID

Ulterior, după ce şi-a dat seama că este bolnav la plămâni şi că nu mai poate respira, a acceptat să fie dus la doctor, însă a fost prea târziu, din păcate, conform Click.ro.

Artistul i-a îndemnat pe toţi urmăritorii lui care i-au văzut mesajul să îşi convingă apropiaţii să se vaccineze dacă le permite sănătatea, mai ales dacă sunt de vârste înaintate.

„Astăzi mi-am pierdut ultimul bunic. Probabil cel mai puternic dintre toţi bunicii mei. Nu a vrut să se vaccineze, pentru că nu a crezut în virus, pentru că aşa a văzut el la unu sau altul pe la TV. Nu a acceptat niciun ajutor din partea medicilor, la început. Pentru că nu credea în virus.

A început să creadă când plămânii lui mai funcţionau decât la 40% din capacitate, şi când a realizat că nu mai poate respira. A acceptat ajutorul medicilor, apoi, dar a fost prea târziu. Virusul există, iar astăzi tocmai mi-a luat singurul bunic pe care îl mai aveam. Te iubesc bunicule! P.S.: Dacă sănătatea le permite, vaccinaţi-vă părinţii şi bunicii pentru că ei sunt cei mai vulnerabili!”, a scris Speak pe reţelele de socializare.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite