„Românii au talent“: 48 de semifinalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a şasea ediţie a concursului este ultima din seria celor înregistrate. Următoarele transmisiuni vor fi în direct. În ediţia de astăzi, juriul îi va alege pe cei 48 de semifinalişti din lista celor care s-au calificat în etapa următoare. Cele patru semifinale vor avea loc pe 1 şi 2 aprilie, respectiv 8 şi 9 aprilie.

Imitatori, numere de acrobaţie şi magie, dansuri inedite, voci extraordinare îşi fac loc pe scena de la „Românii au talent", astăzi, de la ora 20.30, la Pro TV. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu îi vor selecta din nou pe cei mai buni pentru a-i trimite în etapa următoare a concursului. Concurenţii care impresionează juriul şi obţin cel puţin doi de „Da" reuşesc să se califice pentru etapa următoare, ceea ce înseamnă că au o şansă de a ajunge în semifinală. Această ediţie, a şasea, este ultima din seria celor înregistrate, următoarele cinci - patru semifinale şi finala - vor fi transmisiuni în direct.

Vor fi patru semifinale

Tot în ediţia de astă-seară, cei trei membrii ai juriului îi vor alege din lista celor „admişi" pe cei 48 de semifinalişti. Telespectatorii vor afla şi numele primilor 12 concurenţi care urmează să performeze în prima ediţie live a emisiunii, difuzată la Pro TV pe 1 aprilie. Restul semifinaliştilor vor fi afişaţi pe site-ul romaniiautalent.ro, în această noapte, după terminarea emisiunii.

Există patru semifinale în care vor evolua câte 12 concurenţi. Acestea se vor desfăşura pe 1 şi 2 aprilie (vineri şi sâmbătă), respectiv 8 şi 9 aprilie (vineri şi sâmbătă). Finaliştii vor fi aleşi atât de public, cât şi de juriu. În fiecare dintre aceste ediţii, după terminarea celor 12 momente, publicul va avea posibilitatea să-şi voteze preferatul prin sms. În urma clasamentului făcut pe baza voturilor, primii doi concurenţi merg direct în finală, iar juriul va mai alege un finalist dintre cei clasaţi pe locurile trei şi patru. Astfel, există trei câştigători în fiecare semifinală.

Cei care vor să-şi susţină favoriţii în semifinală, direct din platoul emisiunii „Românii au talent", pot trimite un mail la romaniiautalent@protv.ro în care este obligatoriu să treacă următoarele date: nume şi prenume, vârsta, adresa completă, număr de telefon şi  o fotografie. Cei mai norocoşi dintre participanţi vor putea face parte din publicul emisiunii. În finală vor exista 12 concurenţi care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Câştigătorul va fi desemnat de către public prin sms. Deocamdată, data finalei nu a fost stabilită. 

Citiţi şi:

Cum să te rupi în figuri la „Românii au talent“

Mihai Petre ameninţat de un regizor clujean în timpul showului „Românii au talent“: „Mă abţin cu greu să nu te plesnesc“

Dansatoarea la bară antrenată de Nadia Comăneci

Patriotism la „Românii au talent“

VIDEO Patru braşoveni merg în semifinalele concursului „Românii au talent"

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite