Ramona Gabor şi CRBL rătăcesc prin Panama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramona Gabor şi CRBL rătăcesc prin Panama
Ramona Gabor şi CRBL rătăcesc prin Panama

Concurenţii şi vedetele care participă la show-ul „Rătăciţi în Panama“, prezentat de Andrei Gheorghe, au plecat spre destinaţie, gata să înceapă lupta pentru supravieţuire. Deşi numele vedetelor care participă la acest concurs au fost ţinute secrete de organizatori, surpriza a fost deconspirată.

Potrivit paginademedia.ro, Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu, Eduard Andreianu, cunoscut drept CRBL din trupa Simplu, dansatorul Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman, şi Silvia Lăuneanu, solista trupei De la Vegas sunt câteva dintre vedetele care se bat pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Concurenţii au plecat spre Panama duminică dimineaţă şi au fost văzuţi pe aeroportul „Henri Coandă“, precizează aceeaşi sursă. Se pare că nici vedetele implicate în show nu ştiau cine erau celelalte nume celebre înscrise în concurs.

Investiţie de două milioane de euro

La secţiunea de „cvasivedete“ au intrat un luptător de Local Kombat, un fotomodel şi Aly, un fost concurent la emisiunea „Big Brother“, difuzată de Prima TV. Emisiunea „Rătăciţi în Panama“, care îl are pe Andrei Gheorghe prezentator, este cea mai mare investiţie în divertisment a postului Kanal D, cumulând două milioane de euro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite