Predicţii pentru numele bebeluşului regal: care sunt cele mai populare variante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images
Prinţul Harry şi Ducesa Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

Pariorii fac predicţii diverse în ceea ce priveşte numele pe care îl vor alege Ducesa Meghan (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) pentru primul lor bebeluş, care urmează să se nască la finalul lunii aprilie.

Meghan Markle se află în etapa finală a sarcinii, iar pariorii se întrec în speculaţii privind numele primului copil al Ducilor de Sussex, scrie HuffPost.ro

Conform tradiţiei familiei regale, sexul bebeluşilor nu este dezvăluit înainte de naştere, însă presa britanică este convinsă că jucătoarea de tenis Serena Williams, prietenă apropiată a Ducesei Meghan, a dezvăluit din greşeală că ar urma să nască o fetiţă. De aceea, cele mai multe nume vehiculate sunt feminine. 

Potrivit companiei britanice Ladbrokes, Elizabeth este numele care atrage cele mai multe pariuri, urmat de Diana şi Victoria. În continuarea topului se află Albert, Alice, Grace, Philip, Arthur, James şi Mary. 

Reprezentantul casei de pariuri Ladbrokes, Alex Apati, a explicat că popularitatea numelui Elizabeth se datorează faptului că există posibilitatea ca bebeluşul regal să se nască pe 21 aprilie, când este ziua de naştere a Reginei Elisabeta.

În topurile altor case de pariuri britanice, numele mamei Prinţului Harry, Diana, se află pe primul loc. Mai atrag pariuri şi Isabella, Alexandra şi Edward.

De asemenea, predicţiile fac referire şi la nume ale unor figuri politice sau evenimente marcante. Astfel de exemple sunt Barack, Theresa, Piers, Donald şi chiar Brexit, deşi, evident, şansele ca acestea să devină realitate sunt extrem de mici.

Pe de altă parte, este posibil ca Meghan şi Harry să ofere o nouă surpriză şi să aleagă un nume mai puţin tradiţional pentru primul lor copil, care va fi al şaptelea în succesiunea la tron. „Harry şi Meghan au mai multă flexibilitate şi au demonstrat că vor şi pot fi diferiţi în ceea ce priveşte tradiţia şi nu urmează un protocol strict“, a declarat Arianne Chernock, profesor de istorie modernă britanică la Universitatea Boston. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite