OK! Secrete din mariajul lui Celine Dion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celine i-a fost alături soţului ei pe patul de moarte. FOTO Getty Images
Celine i-a fost alături soţului ei pe patul de moarte. FOTO Getty Images

În urmă cu şase luni, pe 14 ianuarie 2016, după o lungă luptă cu cancerul, René Angélil a murit în căminul celor doi din Las Vegas. Moartea managerului şi partenerului de viaţă a lui Celine a marcat finalul unei relaţii greu încercate, care a început în anii ’80, pe vremea când aceasta era doar o micuţă cântăreaţă din Canada.

În cele ce urmează îţi prezentăm culisele mai puţin ştiute ale mariajului celor două vedete ce au scris istorie împreună.

Relaţie cu o minoră 

Pe când Celine avea doar 12 ani, în 1980, părinţii ei au trimis o înregistrare la studioul producătorului canadian René Angélil, cu melodia „Ce n’était qu’un rêve”. Imediat după ce a ascultat melodia, acesta a chemat-o să îi cânte live, iar restul, este, evident, istorie… „Şi am lucrat împreună din acea clipă”, declara Celine în 1995. René Angélil, care şi-a ipotecat propria locuinţă pentru a o face celebră pe viitoarea lui soţie, a plăcut-o încă de la început, dar abia după cinci ani de colaborare sentimentele celor doi au fost clare, sau cel puţin asta susţin cei doi în faţa presei. 

Cinci ani de secrete 

Abia când solista avea 19 ani, iar managerul ei 45, povestea a ieşit la iveală. Dion, de altfel, a declarat pentru Access Hollywood în 2013: „Pe la 17,18 ani sentimentele mele pentru el s-au schimbat, am început să-l văd diferit”.  Se zvoneşte că s-au logodit în 1991, dar abia în 1994, René Angélil declara pentru revista People: „Mă temeam de ce va crede lumea”. În acelaşi an relaţia a fost făcută publică odată cu lansarea CD-ului „The Colour of My Love” şi tot în 1994, pe 17 decembrie, cei doi se şi căsătoreau. „Când eşti îndrăgostit, îţi vine să urli, vrei să afle toată lumea”, declara ea. Pe atunci Celine avea 26 de ani. 

Află toate secretele mariajului lui Celine Dion pe www.okmagazine.ro

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite