Kate, Meghan, William şi Harry au stat separat la cel mai recent eveniment. Ce ţinute au ales ducesele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ducesa Meghan, alături de contesa de Wessex şi de Sir Timothy Laurence FOTO Guliver/Getty Images
Ducesa Meghan, alături de contesa de Wessex şi de Sir Timothy Laurence FOTO Guliver/Getty Images

Familia regală britanică a luat parte la ceremonia anuală dedicată eroilor din Primul Război Mondial, dar şi la Festival of Remembrance, care a avut loc, ca-n fiecare an, la Royal Albert Hall din Londra. Ducii de Cambridge şi ducii de Sussex nu au fost văzuţi deloc împreună, dimpotrivă, „cei patru fabuloşi“ au părut mai distanţi ca niciodată.

Cuplurile regale au păstrat distanţa la primul eveniment la care participă împreună după apariţia controversatului documentar în care prinţul Harry a recunoscut că există tensiuni între el şi fratele său. 

Familia Regală a Marii Britanii a privit defilarea trupelor de pe un balcon aflat în apropierea Cenotafului dedicat celor care au pierit în război. Peste 10.000 de veterani şi militari au participat la ceremonie.

Prinţii William şi Harry, alături de tatăl lor, prinţul Charles, au defilat alături de militari şi au depus în semn de omagiu coroane din flori de mac.

În timp ce Kate Middleton a stat alături de Regina Elisabeta şi de ducesa de Cornwall, Camila, Meghan Markle a stat la un alt balcon, lângă contesa de Wessex şi Sir Timothy Laurence, potrivit Daily Mail. 

Atât regina, cât şi ducesele au optat pentru ţinute sobre şi elegante.

Soţia prinţului Harry a purtat o rochie neagră, peste care a îmbrăcat un palton din lână semnat de Stella McCartney şi o pălărie cu boruri largi şi fundă din piele. N-a lipsit nici broşa în formă de floare de mac, simbolul victimelor războiului.

Şi soţia prinţului William a arătat impecabil, într-o haină neagră cu franjuri, de inspiraţie militară, semnată de Alexander McQueen. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu o pălăre din catifea cu voaletă şi cercei din perle. De asemenea, la ceremonie au participat premierul britanic Boris Johnson şi liderul laburist Jeremy Corbyn.

Ducesa Camilla, Regina Elisabeta şi Ducesa Kate FOTO Facebook The Royal Family 

image

Prinţul Harry şi Prinţul William, în timpul defilării FOTO Facebook The Royal Family 

image

Cu o seară în urmă, familia regală britanică a participat şi la festivalul anual de la Royal Albert Hall, în onoarea tuturor celor care şi-au pierdut viaţa în serviciul ţării. Artişti precum James Blunt, Leona Lewis şi Jeff Goldblum au ţinut un concert memorial.

image

Nici de această dată, ducii de Sussex şi ducii de Cambridge nu au fost văzuţi stând împreună, spre deosebire de anul trecut. 

Meghan Markle şi-a făcut apariţia într-o ţinută sobră, potrivit codului vestimentar. Fosta actriţă a ales pentru acest an o rochie lungă, neagră, din brocart. Şi-a prins părul într-un coc elegant şi a optat pentru un machiaj în nuanţe naturale, în timp ce Harry a îmbrăcat un costum elegant bleumarin.

image

Nici Kate Middleton nu a trecut neobservată, dimpotrivă, ducesa de Cambridge a atras atenţia cu o rochie bleumarin, cu decolteu amplu tip bărcuţă şi o bentiţă neagră pe cap.

image

Regina Elisabeta a îmbrăcat tot o rochie neagră, pe care a accesorizat-o cu un şirag de perle şi mănuşi negre. 

image

Este primul eveniment la care ducii de Sussex şi ducii de Cambridge participă împreună după apariţia documentarului „Harry & Meghan: An African Journey“, difuzat de postul ITV, în care prinţul Harry a recunoscut că relaţia cu fratele său este ceva mai rece. 

Luni de zile presa britanică a speculat acest aspect publicând diverse informaţii privind presupusele motive care au dus la ruptura „celor patru fabuloşi“, aşa cum au fost supranumite cuplurile regale.

Întrebat dacă aceste zvonuri sunt false, Harry s-a ferit să le dezmintă şi a explicat: „Parte a acestui rol, parte a acestui job, parte a acestei familii este presiunea sub care se află, inevitabil se întâmplă lucruri. Dar dincolo de orice suntem fraţi şi mereu vom fi. Cu siguranţă în acest moment mergem pe drumuri diferite, dar întotdeauna îi voi fi alături, după cum ştiu că şi el va fi mereu acolo pentru mine. Într-adevăr nu ne mai vedem atât de mult cum obişnuiam pentru că suntem foarte ocupaţi, dar îl iubesc sincer. Ca fraţi avem şi zile bune, şi zile proaste“, a declarat ducele de Sussex.

Speculaţiile privind distanţarea celor doi fii ai prinţului Charles şi ai prinţesei Diana au pornit de la o presupusă neînţelegere între soţiile lor şi au fost alimentate după ce ducii de Sussex au părăsit Palatul Kensington de la Londra, unde locuiau cu ducii de Cambridge, pentru a se instala la Frogmore Cottage din Windsor. Mai mult, cuplurile regale au încetat să mai lucreze la aceeaşi fundaţie regală şi au apărut tot mai rar împreună. 

ducii de sussex si ducii de cambridge foto guliver/getty images

Cuplurile regale, la aceeaşi ceremonie, în 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite