Julio Iglesias: „Am avut două tentative de sinucidere... am vrut să mă omor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias
Julio Iglesias

Are aproape 70 de ani, dar nu renunţă la scenă şi nici la muzică. Nu a fost întotdeauna uşor pentru el şi de curând Julio Iglesias a mărturisit că a avut şi perioade dificile, în care a încercat să-şi încheie prematur socotelile cu viaţa.

„Da, am avut două tentative de sinucidere. Eram deprimat şi nu m-am dovedit atât de puternic pe cât credeam, am vrut să mă omor. Dar în general sunt un supravieţuitor, îmi place viaţa, pentru că este un privilegiu", a declarat cântăreţul.

El a recunoscut că vârsta este deja un motiv de îngrijorare. „Acum ceva vreme, am simţit o durere puternică în piept. M-am dus la doctor, crezând că am o criză cardiacă. Mulţumesc lui Dumnezeu, nu a fost decât o problemă musculară. Sunt neliniştit pentru viitorul meu, pentru că vreau să fac multe lucruri şi timpul nu este de partea mea", a povestit Julio Iglesias, subliniind că lucrul cel mai preţios pe care l-a obţinut de la viaţă este să nu se simtă vinovat de nimic, iar principalul lui atu - optimismul, scrie VDTonline.ro.

O întâmplare nefericită a fost cea care l-a ajutat să cunoască mai bine oamenii. „Pot să privesc destul de repede în sufletul lor. Mi se trage de la gravul meu accident auto din 1963, cu două luni în care m-am zbătut între viaţă şi moarte, paralizie parţială şi doi ani petrecuţi într-o clinică de recuperare. Am învăţat să citesc expresia feţelor, pentru că vroiam să ştiu ce se întâmplă cu mine, ce îmi ascund cei din jur. Şi am primit confirmarea, mai târziu, că nu mă înşelam interpretând expresia feţe lor", a mărturisit starul spaniol.

Un artist cu 300 de milioande de albume vândute, care nu se teme să-şi privească în faţă trecutul. Şi căruia nu-i este jenă să recunoască: îi plac banii, pentru că îi dau libertate, siguranţă, stabilitate. Dar, în ciuda milioanelor câştigate, se simte sărac, pentru că nu poate cumpăra lucrurile cele mai importante: timp şi sănătate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite