Jennifer Lopez, despre perioada în care Ben Affleck a rupt logodna cu ea: „Mi-a luat doi ani să-mi revin. Mi-am pierdut încrederea în mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez a mărturisit în cadrul unui interviu pentru revista Vanity Fair că i-a luat doi ani să-şi revină după despărţirea de actorul Ben Affleck, cu care a jucat în comedia romantică „Gigli“, care s-a dovedit a fi un eşec.

Actriţa şi cântăreaţa americană Jennifer Lopez (48 de ani) a dezvăluit într-un interviu pentru Vanity Fair că a trecut printr-o perioadă extrem de grea, în 2003, după despărţirea de actorul Ben Affleck, care a părăsit-o cu câteva zile înainte de nuntă, dar şi din cauza eşecului comediei romantice „Gigli“, în care cuplul a jucat împreună, scrie Daily Mail.  

Jennifer Lopez a mărturisit că şi-a pierdut „raţiunea de a fi“, dar şi încrederea în talentul său actoricesc, în perioada lansării filmului de comedie „Gigli“ care s-a dovedit a fi un eşec. „Am fost disecată. Mi-am pierdut încrederea în mine şi mă tot întrebam dacă am ce căuta în această îndustrie“, a spus J.Lo. 

image

Jennifer Lopez şi Ben Affleck FOTO Getty Images

De asemenea, mărturiseşte actriţa, durerea despărţirii de Ben Affleck a fost foarte intensă. „Relaţia mea cu Ben s-a autodistrus în faţa unei lumi întregi. Mi-a luat doi ani să-mi revin“, a adăugat Lopez. 

Jennifer Lopez s-a logodit cu Ben Affleck în noiembrie 2002, după ce actorul i-a dăruit un inel în valoare de 1,2 milioane de dolari. Cei doi şi-au programat nunta pentru septembrie 2003, însă, cântăreaţa a fost părăsită de actor cu doar câteva zile înainte de căsătorie. După o perioadă de tăcere, cei doi au decis în ianuarie 2004 să anunţe în mod oficial că logodna lor s-a sfârşit.

Jennifer Lopez mărturisea în cadrul documentarului „Behind The Music“ că despărţirea de Ben a marcat-o şi a schimbat-o pentru totdeauna. „Nu cred să fi suferit din dragoste până când l-am cunoscut pe Ben. Îmi făcusem atâtea speranţe în legătură cu relaţia noastră. A fost foarte greu pentru mine să fiu părăsită cu puţin timp înainte de nuntă. Când treci prin astfel de momente şi o lume întreagă îţi află durerea, este imposibil că acest lucru să nu te schimbe“, a explicat cântăreaţa potrivit ENews.

image

Jennifer Lopez şi Ben Affleck în comedia romantică „Gigli“ FOTO Shuterstock 

Un prieten apropiat vedetei, Leah Remini, a declarat că Jennifer Lopez încearcă să fie cât mai bună în tot ceea ce face, astfel a reuşit să depăşească acele momente dificile din viaţa sa: „Încearcă întotdeauna să se auto-depăşească, să fie o prietenă mai bună, să-şi îmbunătăţească relaţiile, să fie o fiică mai bună, o mamă mai bună, o persoană mai bună“.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită cu dansatorul Chris Judd, ospătarul cubanez Ojani Noa şi cu cântăreţul Marc Anthony, alături de care are doi copii - gemenii Max şi Emme. J.Lo a avut relaţii intens mediatizate şi cu rapperul Sean „Diddy“, dansatorul Casper Smart şi jucătorul de baseball american Alex Rodriguez (42 de ani). 

În luna martie a acestui an, presa americană a început să scrie că artista ar avea o relaţie cu rapper-ul Drake (30 de ani), zvonurile fiind confirmate după ce cei doi au publicat simultan o fotografie în care apar într-o ipostază tandră.

image

Drake, alături de Jennifer Lopez FOTO Instagram

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite