Jack Nicholson, Eddie Murphy şi Tiger Woods au apelat la servicii sexuale plătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Charlie Sheen, Jack Nicholson, Hugh Grant, Eddie Murphy, Tiger Woods, Richie Sambora au apelat la servicii sexuale plătite. Când sunt în exces, celebritatea, banii şi sexul pot deveni periculoase. De cele mai multe ori, vedetele implicate în scandaluri sexuale şi-au ruinat cariera şi şi-au distrus familiile.

Recentele dezvăluiri ale tabloidului „News of the World" îl pun într-o lumină nu tocmai frumoasă pe Richie Sambora, chitaristul trupei Bon Jovi. Acesta are o iubită care este prostituată de lux, mai exact pe fotomodelul brazilian Yasmin Mitri, alături de care chitaristul a fost fotografiat în urmă cu o săptămână.

Citiţi şi:

Iubita lui Richie Sambora este prostituată de lux

Cum şi-a distrus căsnicia Hugh Grand din cauza unei prostituate

Yasmin Mitri, prostituata de lux care i-a sucit minţile lui Richie Sambora   Foto: Northfoto

Aceasta i-a oferit o partidă de sex, dar şi droguri, unui reporter „sub acoperire" al tabloidului „News of the World". Potrivit ziarului britanic, starleta l-a invitat pe jurnalist în apartamentul ei din Londra şi, în timpul întrevederii, i-a propus să întreţină raporturi sexuale contra unei sume mari de bani. Brazilianca s-ar fi lăudat: „Este nebun după mine", făcând referire la iubitul ei celebru. O felicitare din partea lui Sambora, aşezată pe un coşuleţ cu lumânări parfumate, pe care chitaristul american a scris textul: „Yasmin, eşti cea mai bună!", era dovada admiraţiei lui Richie Sambora pentru femeia care îşi vinde scump farmecele.

Charlie Sheen, dependent de sex

Când a izbucnit scandalul Heidi Fleiss, la mijlocul anilor '90, numele lui Charlie Sheen (azi în vârstă de 45 de ani) figura în capul listei de clienţi ai controversatei patroane de bordel de la Hollywood. De atunci, la adicţia sexuală a actorului, extrem de costisitoare - a cheltuit un million de dolari pe prostituate de lux - s-au adăugat altele: dependeţa de droguri şi de alcool, care au avut ca rezultat numeroase scandaluri domestice şi i-au cauzat căderea dinţilor.

Aceste pierderi ar putea fi numite „minore" pe lângă pierderea rolului din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate", care îi aducea un salariu- record: un milion de dolari pe episod! La jumătatea lunii mai, sătui de nesfârşitele scandaluri şi cure de dezintoxicare ale actorului, producătorii l-au înlocuit cu Ashton Kutcher. Potrivit Reuters, serialul în care juca Sheen, cea mai populară comedie de televiziune, este urmărit de circa 14,7 milioane de telespectatori şi vinde publicitate de 3 milioane de dolari pe episod. Se estimează că CBS ar fi obţinut mai bine de 155 de milioane de dolari din reclame numai în sezonul trecut.

image

Alte estimări, realizate de ziarele de scandal, îi atribuie lui Charlie Sheen titlul de campion al relaţiilor scandaloase: acesta a făcut sex cu 5.000 de femei. Cele trei căsnicii eşuate pe motive de violenţă domestică confirmă devierea spre patologic a actorului. În octombrie 2010, o prostituată a reclamat la Poliţie că Sheen a vrut să o sugrume. În timpul scandalului Heidi Fleiss, alături de numele lui Charlie Sheen, pe listele ruşinii apărea şi acela al lui Jack Nicholson (azi în vârstă de 74 de ani).

Jack Nicholson însuşi a glumit, la un moment dat, spunând că toată viaţa lui a fost „o lungă fantezie sexuală". Faptul că s-a lăudat că a avut relaţii sexuale cu 2.000 de femei nu a mai fost luat drept glumă, deoarece chitanţele matroanei Heidi Fleiss demonstrau că Nicholson a fost ani la rând un client fidel al stabilimentului.

Sute de relaţii extraconjugale

Şi jucătorul de golf  Tiger  Woods a fost, în 2009, în centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale. Soţia sa, Elin Nordegren, cu care are doi copii, a intentat divorţ după şase ani de căsnicie. Woods a mărturisit că a avut peste o sută de relaţii extraconjugale, multe dintre ele fiind cu prostituate.

Potrivit unei patroane de bordel, Woods închiria de obicei studente, pe care le plătea cu sume mari de bani. În 2008, jucătorul de golf a sunat-o pe matroană şi i-a cerut 15 fete care să-i fie la dispoziţie un weekend întreg, costul distracţiei fiind de 40.000 de dolari. Publicarea acestor informaţii i-au scăzut popularitatea lui Tiger Woods, care, deşi şi-a cerut public scuze, nu a reuşit să se reabiliteze.

Chiar şi faimosul realizator american de talk-show-uri Jerry Springer a fost implicat, înainte de a avea o carieră în televiziune, într-un scandal sexual. La începutul anilor '70, Jerry Springer era consilier local în Cincinatti. Surprins cu o prostituată, acesta a demisionat din cauza scandalului. Scuzele pe care şi le-a cerut public i-au adus iertarea comunităţii şi realegerea sa, în mandatul următor, în fruntea municipalităţii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite