Gwyneth Paltrow s-a logodit: cine este viitorul soţ cu care a avut o relaţie discretă timp de trei ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au cunoscut la filmările pentru serialul „Glee“ FOTO Getty Images
Gwyneth Paltrow şi Brad Falchuk s-au cunoscut la filmările pentru serialul „Glee“ FOTO Getty Images

Actriţa Gwyneth Paltrow (48 de ani) s-a logodit cu scenaristul şi producătorul Brad Falchuk (45 de ani) după mai bine de trei ani de relaţie, arată revista US Weekly.

O sursă a declarat pentru US Weekly: „Amândoi ştiau că se va întâmpla, dar nu au făcut o mare chestie din asta pentru că amândoi au avut anterior căsătorii de lungă durată. Nu s-au grăbit.“

Potrivit aceleaşi surse, fericitul cuplu şi-a dorit să ţină vestea secretă deoarece Gwyneth vrea să facă anunţul oficial pe site-ul ei, Goop.

Cei doi s-au întâlnit în 2014, la filmările pentru serialul musical „Glee“, dar şi-au păstrat relaţia departe de văzul lumii până în septembrie 2015.

Brad Falchuk este un scenarist, producător şi regizor, cunoscut drept creatorul serialelor de televiziune „Glee“, „American Horror Story“ (care a primit 17 nominalizări la Premiile Emmy pentru primul sezon) şi „Scream Queens“, alături de Ryan Murphy. A fost căsătorit între 1994-2013 cu producătoarea de televiziune Suzanne Bukinik, alături de care are doi copii.

image

Brad Falchuk, logodnicul actriţei Gwyneth Paltrow FOTO Getty Images

Deşi nu au apărut niciodată împreună pe covorul roşu şi foarte rar pe conturile lor de socializare, actriţa câştigătoare la Oscar pentru rolul din „Shakespeare In Love“ i-a făcut, în martie, prima declaraţie de dragoste producătorului, când a postat pe Instagram un selfie cu Brad, urându-i la mulţi ani.

image

Aceasta reprezintă o tactică diferită pentru Paltrow, care anterior a avut relaţii intens mediatizate cu Brad Pitt, Ben Affleck şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care a fost căsătorită timp de zece ani şi alături de care are doi copii. Într-un interviu recent, actriţa a recunoscut că i-a luat multă vreme până să ajungă la un echilibru pe plan sentimental. 

„Am distrus atât de multe relaţii, atât de multe!“, a spus actriţa în cadrul podcastului „Girlboss Radio“. „Sunt o prietenă destul de bună, o soră, o fiică şi o mamă bună, dar pot fi cel mai vulnerabilă când vine vorba de felia romantică a «plăcintei» şi să o distrug. A fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge în stadiul în care să am o relaţie romantică bună“, a mai spus ea.

image

FOTO Pinterest

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite