FOTO Andrea Bocelli s-a căsătorit cu managerul său, Veronica Berti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aclamatul tenor italian Andrea Bocelli s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, Veronica Berti, în cadrul unei ceremonii restrânse ce s-a desfăşurat în Toscana, relatează „Daily Mail“.

Ziua căsătoriei cuplului a avut o semnificaţie specială, pe 21 martie împlinindu-se doi ani de la naşterea fetiţei cuplului, Virginia.

Andrea Bocelli şi Veronica Berti, care îi este şi manager, s-au căsătorit după 12 ani de relaţie, vineri, într-o ceremonie romantică, în portul Livorno, Toscana.  Petrecerea de după ceremonie a avut loc la vila lui Bocelli din Forte dei Marmi, lângă Pisa. 

Cântăreţul, care a orbit la vârsta de 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal, a mai fost căsătorit cu Enrica Cenzatti. Cei doi s-au despărţit în anul 2002, exact când şi-a cunoscut actuala soţie, şi au împreună doi copii.

image

Andrea Bocelli şi Veronica Berti, în ziua nunţii FOTO Daily Mail/ Splash

Tenorul, în vârstă de 55 de ani, a devenit tată pentru a treia oară în luna martie a anului trecut.

Cuplul şi-a prezentat fiica în cadrul unui interviu acordat publicaţiei „Hello“, la momentul respectiv cântăreţul declarând că probabil va fi „mult mai protectiv“ acum că are o fetiţă.

„Din fericire pentru ea (fiica lui, n.r.), voi fi bătrân când va împlini 15 ani“, a glumit Bocelli. „Aşa că le-am spus băieţilor mei, Aveţi responsabilitatea de a face ceea ce eu nu voi mai fi în stare“, a declarat tenoroul pentru revista „Hello“.

„Nu este atât de interesant pentru mine să schimb scutece. Treaba mea este să-i cânt pentru a o adormi“, a mai adăugat Bocelli. 

Andrea Bocelli, alături de proaspăta sa soţie FOTO Daily Mail/ Kika/ Wenn.com

image

„În mod natural, atunci când doi oameni se simt aşa cum ne simţim noi, ei îşi doresc să-şi ia un angajament serios. Se va întâmpla din punct de vedere religios şi spiritual, dar acesta este o chestiune juridică“, declara anul trecut Bocelli, pentru „Daily Mail“.

Anul trecut, Andrea Bocelli a susţinut un concert extraordinar la Bucureşti, alături de soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu, şi a povestit, în exclusivitate pentru „Weekend Adevărul“, că sunetul muzicii i-a fost singura alinare. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite