Enrique Iglesias a fost operat după accidentul suferit în timpul concertului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Enrique Iglesias îşi va relua turneul mondial FOTO Joe Bonilla
Enrique Iglesias îşi va relua turneul mondial FOTO Joe Bonilla

Cântăreţul spaniol Enrique Iglesias (40 de ani) a fost supus unei operaţii de reconstrucţie a degetelor care i-au fost tăiate în timpul unui concert, când încerca să prindă o dronă utilizată pentru a înregistra imagini de la eveniment.

Potrivit medicilor, cântăreţul va avea timp să se recupereze până la următorul său concert, programat pe 3 iulie, în Ciudad de Mexico. „Vă suntem recunoscători pentru gândurile bune şi pentru rugăciuni. Vă mulţumim tuturor pentru grijă şi susţinere“, au transmis reprezentanţii artistului. 

Accidentul a avut loc sâmbătă, 30 mai, în timpul unui concert pe care Enrique Iglesias îl susţinea în oraşul Tijuana din Mexic. Artistul a vrut să prindă drona care filma evenimentul, însă şi-a prins degetele în lamele rotative ale aparatului. 

enrique iglesias ranit
enrique iglesias ranit

Un reprezentant al artistului a declarat că acesta a fost „semi-tratat“ imediat după accident, la marginea scenei, pentru a opri sângerarea. În ciuda rănii destul de grave şi a sângerării, Iglesias a continuat show-ul preţ de 30 de minute, ignorând sfatul medicilor de a încheia concertul. 

Mai mult decât atât artistul şi-a desenat pe tricou o inimă, folosindu-se de propriul sânge. Pentru acest gest, dar şi pentru că nu a întrerupt concertul, Iglesias a fost îndelung aclamat în mediul online. „Am văzut artişti anulând un întreg spectacol pentru accidentări minore, dar Enrique este un tip pe cinste“, a scris unul dintre admiratori. 

Enrique Iglesias a fost rănit de o dronă în timpul unui concert susţinut în Tijuana, Mexic

Imaginile surprinse în timpul concertului şi postate ulterior pe reţelele sociale îl arată pe acesta cu mâna dreapta bandajată şi cu tricoul pătat de sânge. „În timpul show-ului o dronă este folosită pentru a face poze publicului şi, în unele seri, Enrique prinde drona pentru a-şi face o fotografie cu mulţimea. Ceva nu a mers aşa cum era planificat şi a avut un accident. Enrique a decis să continue şi a cântat 30 de minute în timp ce sângera“, a explicat Joe Bonilla, agentul de presă al artistului.

După spectacol, Enrique Iglesias a decolat de urgenţă cu un avion care l-a transportat la Los Angeles pentru îngrijiri medicale. Spectacolul lui Enrique Iglesias pentru cei 12.000 de fani a fost parte a turneului mondial „Sex and Love“.

image
Enrique Iglesias FOTO AP
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite