Elena Gheorghe este însărcinată pentru a doua oară: „E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Gheorghe (31 de ani) va deveni mamă pentru a doua oară. Cântăreaţa a anunţat vestea prin intermediul unei fotografii şi unui mesaj emoţionant postate pe reţelele sociale.

Elena Gheorghe a anunţat pe Facebook că va deveni mamă pentru a doua oară, la şase ani de la naşterea lui Nicholas, primul copil al artistei. Artista a postat următorul mesaj pe reţelele sociale: „Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu şi...burtica“. Fanii nu au ezitat să îi comenteze şi i-au adresat felicitări, dar şi câteva mii de like-uri. 

Potrivit informaţiilor apărute în presa tabloidă, cântăreaţa ar fi însărcinată în şase luni, însă nu a dat marea veste nimănui, aşteptând să treacă perioada sărbătorilor de Paşte pentru a împărtăşi noutăţile. 

Elena Gheorghe este căsătorită cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al trupei Mandinga, din 2012. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată la sfârşitul lui 2011, când artista a adus pe lume un băieţel care a primit numele Nicholas. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite