După ce unicul său fiu a fost diagnosticat cu cancer osos, Magda Vasiliu a renunţat la tot în România. Ce face acum fosta prezentatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Vasiliu şi fiul său. Arhivă personală
Magda Vasiliu şi fiul său. Arhivă personală

Fosta prezentatoare de la Prima TV ne-a vorbit, în exclusivitate, despre noul ei început din Italia, acolo unde locuieşte de patru ani, alături de fiul său.

Află din discuţia noastră de mai jos de ce este ea o învingătoare! La o primă vedere, Magda pare o femeie firavă şi vulnerabilă, aşadar, în faţa greutăţilor vieţii.

Dar cum esenţele tari se ţin, într-adevăr, în sticluţe mici, şi-n cazul Magdei, realitatea este cu totul surprinzătoare. Curajul de care dă dovadă fosta ştiristă, de atâţia ani de când a luat viaţa în piept de dragul fiului ei, Vlad, este un exemplu şi o motivaţie pentru cei din jur.

După ce unicul ei fiu a fost diagnosticat cu cancer osos în urmă cu patru ani, Magda a renunţat la tot ce însemna existenţa ei din România, inclusiv pupitrul Ştirilor, şi a început o viaţă nouă în Italia, acolo unde sistemul medical îi garanta salvarea fiului ei.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite