Dani Oţil a sunat la 112 din cauza unui atac de panică: „Am crezut că mor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook
Foto Facebook

Dani Oţil a povestit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” că în urmă cu mai mulţi ani a făcut un atac de panică şi a fost nevoit să sune la 112.

„Eu nu am chemat decât de două ori în viaţa mea salvarea. O dată pentru că din motive sufleteşti am crezut că mor. Îmi aduc aminte şi de episod.

M-am trezit într-un atac de panică. Eram supraantrenat, îmi bătea inima atât de tare în piept că aveam impresia că o să mor”, a povestit acesta în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan şi Dani.

Acesta a spus că s-a speriat atât de rău încât s-a gândit să dea mesaje de adio, dar a relizat că în acea perioadă nu avea de la cine să-şi ia rămas bun. Când a văzut că se simte rău, Dani Oţil a mers acasă la Răzvan Simion, care stătea lângă el, dar acesta se afla în mijlocul unei discuţii aprinse cu fosta soţie, scrie Fanatik.

„M-am uitat la telefon, am vrut să dau acel mesaj «Băi, mă duc», să le spun măcar unde am ascuns galbenii şi mi-am dat seama că nu am de la cine să îmi iau rămas bun.

M-a apucat panica şi mai tare. Am mers la vecinul Răzvan care se certa cu soţia pe terasa de alături. Mergeam către colegul Răzvan să îi spun «Băi, mor, să scrii ceva frumos pe cruce»”, a mai povestit Dani.

După ce a venit ambulanţa, medicii au constatat că Dani Oţil nu este în pericol şi că starea sa nu este una gravă: A venit doamna de la salvare, mi-a făcut un EKG. Mi-a zis «N-aveţi nici pe dracu domnul Dani»”, a concluzionat prezentatorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite