Dan Negru, despre ultima discuție cu actorul Alexandru Arșinel: „L-am mințit atunci!”

0
Publicat:

Dan Negru și-a amintit de ultima discuție avută cu Alexandru Arșinel și mărturisește că a avut o mare rugăminte.   

dan negru arsinel jpeg

Pe rețelele de socializare, Dan Negru și-a adus aminte de una dintre ultimele conversații pe care le-a avut cu mare actor, Alexandru Arșinel, relatează Libertatea. 

Artistul îl sunase pe prezentator să-l roage să rezolve „golăneala” din televiziune. La acel moment, Dan Negru l-a mințit spunându-i că va putea face acest lucru. Prezentatorul de la Kanal D a menționat că actorul era foarte necăjit la momentul respectiv. 

  „Ăsta e unul din ultimele mele dialoguri pe care le-am avut cu Arșinel. A trecut fix un an de când Arsinel a murit. L-am mințit atunci! M-a sunat sperând că eu pot să rezolv «golăneala» din televiziuni. Așa îi spunea. Era necăjit ca România are doar showuri «golănești» și că au dispărut cele de tip varietăți cu actori și cantăreți pe care totuși le găsești pe toate tv din lume.

Le difuzează și RAI și TF1 sau BBC.

Am povestit despre umilința actorului tânăr care ca să apară azi la TV e nevoit să se maimuțărească, să gătească mâncare sau să se înjosească în reality-uri. 

Cea mai reușită varianta europeană a ursului Baloo din Cartea Junglei a fost cea a lui Arșinel. A confirmat-o și Disney! Baloo a lui Rudyard Kipling care zicea «luați partea bună a oricărui om și viața va fi mai frumosă…»”, povestește Dan Negru. 

Alexandru Arșinel a fost internat la un azil de bătrâni și a ajunsese de mai multe ori la spital. La jumătatea lunii septembrie a anului trecut, Arșinel a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență București. S-a stins din viață pe 29 septembrie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite