Dan Negru, despre Crăciunul cu familia. Ce mănâncă şi unde taie porcul: „Pandemia nu ne-a schimbat obiceiurile“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DAN NEGRU REVELION 2021

A filmat pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1, acolo unde este deja regele audienţelor în noaptea dintre ani, pentru că toţi telespectatorii îl aşteaptă cu sufletul la gură. Dar ce va face Dan Negru de Crăciun?

Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care este tradiţia de la care nu se abate niciodată în Timişoara, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Click!: Dan, ce îţi place să ai pe masa de Crăciun? Eşti gurmand? Care sunt preparatele tradiţionale preferate?

Dan Negru: Contează mult cine e la masă şi nu neapărat ce e pe masă. Dacă sunt ai mei la masă, suntem toţi. E totul bine. Da, sunt un mare gurmand, chiar dacă nu se vede. Am arderi bune şi am făcut mult sport în viaţa mea, probabil asta mă ajută să nu pun kilogramele de la mesele copioase. Sunt gurmand. De obicei, tăiem porcul acasă la socrii mei, la Ineu, sau acasă în satul bunicilor mei, la Bobda, aproape de Timişoara. Şi ritualul tăierii porcului îl ştiu de când eram eu mic şi îl dau mai departe. Când eram mic, când mă trezeam, porcul era deja tăiat. Acum, când copiii mei se trezesc, porcul e deja tranşat. Îmi plac obiceiurile care se transmit din generaţii. Crăciunul e cel mai bun motiv.

Ştiu că mergi des cu familia în Egipt. Aveai ceva programat în acest sens de sărbători şi ai fost nevoit să îţi anulezi vacanţa?

Acolo mi-am recuperat banii de vacanţă. Da, o aveam plătită, dar mi-am luat banii înapoi. Sper ca lumea să revină la vacanţe, la călătorii. E trist altfel. Cred  că va urma o explozie a călătoriilor şi a vacanţelor atunci când totul se va termina. 

Află pe Click! cum arată Crăciunul în familia lui Dan Negru

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite