Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu Vreau”: „V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“.
Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“.

Dan Bittman a pornit mişcarea „Nu vreau”, în emisiunea lui Marius Tucă. Cântăreţul i-a încurajat pe românii care sunt împotriva restricţiilor impuse de pandemie sau care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măştii şi certificatul verde să posteze pe Facebook o poză cu o hârtie pe care scrie „Nu vreau”.

„Vreau să aprind aici în emisiunea ta o făclie, să văd dacă sunt un fraier în ţara mea şi sunt un dobitoc care apare pe la emisiuni şi mă înjur cu autorităţile. Fiecare dacă poate să-şi facă o poză acasă să o pună pe Facebook, dacă mai e voie, cred că e voie, să scrie pe ea.

Dacă au curaj, să apară pe Facebook cu o hârtie pe care să scrie nu vreau. Este ca în filmul ăla cu maimuţele şi prima maimuţă zice că nu vreau. Nu vreau să vă cred.

V-am lăsat doi ani de zile să mă minţiţi în faţă. Nu vreau să cred că ne vreţi binele când, de fapt, ne vreţi răul”, a spus Dan Bittman în emisiunea lui Marius Tucă.

Dan Bittman  a spus în repetate rânduri că pandemia a fost „puţin“ pusă la cale, iar teama lui cea mai mare este „Să nu fi fost totul doar un exerciţiu pentru ceva chiar foarte serios”.

Artistul a mărturisit că iniţial a respectat regulile, până când şi-a dat seama că cineva „l-a luat de prost“

Dan Bittman a mai vorbit despre pandemia de coronavirus şi anomaliile ei, spunând că în urma crizei sanitare a învăţat „numai lucruri rele“, iar anul 2020 este un an pierdut, care a făcut ca oamenii să fie înjosiţi.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri