Cum arată a doua rochie de mireasă purtată de fiica lui Schwarzenegger la nunta cu Chris Pratt

0
0
Katherine Schwerzenegger şi Chris Pratt FOTO Giorgio Armani/John & Joseph Photography
Katherine Schwerzenegger şi Chris Pratt FOTO Giorgio Armani/John & Joseph Photography

Actorul Chris Pratt (39 de ani), cunoscut din seria „The Avengers“, s-a căsătorit cu Katherine Schwarzenegger (29 de ani), eveniment la care fiica actorului Arnold Schwarzenegger a purtat două rochii de mireasă.

Katherine Schwarzenegger şi Chris Pratt, care s-au căsătorit pe 8 iunie în California, au făcut publice noi imagini de la eveniment. Mireasa a avut două ţinute spectaculoase, iar una dintre fotografii arată cea de-a doua rochie pe care fiica actorului Arnold Schwarzenegger a purtat-o în ziua cea mare. 

Giorgio Armani este creatorul celor două superbe rochii de mireasă, potrivit Hello Magazine

La petrecerea de seară, Katherine a optat pentru o rochie din satin de mătase, nuanţa ivory, cu decolteu în spate, mâneci căzute şi trenă lungă, pe care a avut-o prinsă de mână. Mireasa a avut părul prins lejer cu un accesoriu şi lăsat pe spate. 

image

FOTO Facebook Giorgio Armani/John & Joseph Photography 

image

FOTO Facebook Giorgio Armani/John & Joseph Photography 

În timpul zilei, Katherine a purtat o rochie lungă Armani Privé, cu trenă brodată cu dantelă tradiţională şi bretele subţiri, pe care a accesorizat-o cu un voal lung de mătase, pe care mama ei l-a purtat în ziua nunţii ei. La aceasta a asortat o pereche de pantofi, tot Armani Privé.

image

FOTO Giorgio Armani/John & Joseph Photography 

Katherine şi Chris s-au întâlnit în iunie 2018 şi au confirmat că au o relaţie o lună mai târziu, atunci când au fost văzuţi mergând împreună la biserică alături de fiul actorului. Cei doi s-au logodit în ianuarie 2019, după şapte luni de relaţie. Chris Pratt a mai fost căsătorit cu actriţa Anna Faris (42 de ani) între anii 2009 şi 2017. Cei doi au împreună un băiat. 

Katherine este fiica lui Arnold Schwarzenegger (71 de ani) şi a jurnalistei şi scriitoarei Maria Shriver (63 de ani). La rândul ei, tânăra este autoarea a două cărţi: „I Just Graduated ... Now What? Honest Answers from Those Who Have Been There“ şi „Rock What You've Got: Secrets to Loving Your Inner and Outer Beauty“.

Katherine Schwarzenegger foto guliver/Getty Images

Katherine Schwarzenegger FOTO Guliver/Getty Images

Chris Pratt a devenit cunoscut graţie unor roluri din televiziune, remarcându-se în serialele „O nouă viaţă/Everwood“ şi „Parks and Recreation“. A făcut trecerea spre cinematografie cu roluri secundare în numeroase filme cu succes de public, precum „Wanted“, „Războiul mireselor/Bride Wars“, „Moneyball: Arta de a învinge/Moneyball“, „Care-i numărul tău?/What’s Your Number?“, „Misiunea: 00.30 A.M./Zero Dark Thirty“, „Filmul 43: Scandalos /Movie 43“ şi „Ea/Her“, înainte de a deveni un veritabil star internaţional, în 2014, cu rolurile interpretate în superproducţiile „Marea aventură Lego/The Lego Movie“ şi „Gardienii galaxiei/Guardians of the Galaxy“.

    

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite