Cele mai cunoscute vedete care au fost odată Miss. Recunoaşterea frumuseţii din tinereţe le-a ajutat mult în competiţia vieţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aishwarya Rai. Foto: Profimediaimages
Aishwarya Rai. Foto: Profimediaimages

Au primit recunoaşterea de regine ale frumuseţii, iar lumea le-a ţinut minte. Unele dintre ele au ratat la mustaţă coroana de Miss, dar şi-au luat, apoi, revanşa în competiţia vieţii.

Aishwarya Rai a fost Miss World 1994

Parcursul a fost unul firesc pentru această indiancă frumoasă, acum în vârstă de 47 de ani. De la concursurile de Miss la Bollywood şi-apoi chiar şi la Hollywood. Clasată pe locul 2 în competiţia Miss India 1994, Aishwarya şi-a reprezentat ţara la Miss World, în timp ce indianca de pe primul loc a concurat la Miss Universe. Inutil să mai spunem că ambele au câştigat coroanele celor două concursuri.

Lynda Carter, Miss World USA 1972

Vă este mult mai cunoscută graţie legendarului rol al lui Wonder Woman decât din concursurile de Miss. Cu toate acestea, actriţa acum în vârstă de 69 de ani a făcut cunoştinţă cu faima după ce a câştigat concursul Miss World USA, în 1972, ca reprezentantă a statului Arizona. La competiţia internaţională Miss World din acelaşi an, Lynda s-a clasat între primele 15 concurente.

Citeşte mai departe aici...

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite