Ce trebuie să ştii despre formatul emisiunii SuperStar, noul show al Pro TV care va începe la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOOT Pro TT+V
FOOT Pro TT+V

Pro TV a anunţat, în luna februarie, că a cumpărat licenţa internaţională pentru această emisiune. SuperStar va fi ediţia românească a formatului internaţional Idol.

Showul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări. A fost, printre altele, pe televiziuni şi în Germania, Statele Unite ale Americii, Olanda, Franţa sau China.

În România, emisiunea de pe Pro TV se va numi SuperStar, după un format care a avut premiera în Marea Britanie în urmă cu 20 de ani.

Înscrierile pentru noul show au început deja online, iar singura condiţie este ca participanţii să aibe vârsta între 16 şi 30 de ani.

„Vor mai urma doua etape ale competiţei până ce concurenţii vor ajunge în etapele live. Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre cum vor arăta acestea. Nu se ştie sigur nici dacă vor fi doi concurenţi în finală”, au explicat oficialii Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

Postul Intact a luat, în iunie 2011, licenţa pentru acelaşi concept, însă nu a apucat să producă show-ul de televiziune.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite